Szeresd magad! Gondjaid nagyrésze eltűnik. (beszélgetés)
A legfontosabb,hogy önmagunkat szeressük.Amig ez nem megy másokat se tudunk tiszta szívből szeretni.
Felhőlányka, írtad a fórum elején h már szereted önmagad, és ebből senki nem tud eltántorítani. Na és ezt hogyan csináltad? Mert azért valljuk be ezt nem olyan egyszerű megvalósítani?
Köszönöm, és viszont kívánom Neked is... pusssz. :)
Igen kukkolok,én is jegyeztelek!pusza ne3ked és nagyon szép estét...
Kukk körül a többi fórumon, aztán ha lesz új fejlemény majd visszajövünk.... megjegyezlek! ;))
Oké,akkor miről beszélgessünk??!Vagy szeretnél még beszélgetni??
Nem... nem szeretnék. Köszönöm, hogy megérted.
Értem,mindig szeresen ne csak 2-3napra.Ez logikus,és nem akarsz tőbbet beszélni róla??!!!Jól értem ugye!
... ne.. legalábbis ne nagyon. Szerettem/szeretek valakit, ő is ... havonta 2-3 napra... nem kell.
Többet nézek ki magamból... többet tudok adni... magamat zárnám kalitkába, ha ilyesmibe benn ragadnék... ennyi volt a történet. :) ... de túúúúúúúúúúúúúúúúúúúúdod, a veszteség az Övé! ;D
Na akkor beszéljünk a te bajodról!Én nem vagyok önző, halgatlak bocs olvaslak!!
... igen... hasonló vagyok én is... és vallom is, hogy a szeretet minden bajon átsegít... a tiszta és őszinte szeretet persze. :)
Én szeretet függő vagyok.Nagyon szeretem ha szeretnek,Nem kell ezt mondani vagy mutatni elég ha jókat lehet beszélgetni, "gondokat"vagy csak ugy, csintalankodni és egymásnak segíteni...
Nekem nagyon jóóóó... és köszönöm. Közben teljesen elfelejtkeztem a magam bajáról... tudod, az én szeretetem se kell mindenkinek!;D
Remélem nem fárasztalak, meg mást sem már egy ideje csak mi folyunk itt..hihi
... vannak emberek, akiknek nem kell a szeretet, mert ha szeretve vannak, nem szenvedhetnek, és van akit a szenvedés tesz boldoggá... asszem... van ilyen... ;D
Jaj de kedves vagy!Mosolygok és ráncosodom..Ez az élet rendje...
Ne kaparj... ééééééééééérzi... ad a szereteted, ha nem kell, akkor ne... ennyi. :)
Figyelj, mindenen mosolyogj... szerintem! Befolyásolja az életedet, ha dühöngsz... vagy ha mosolyogsz?... egyik se, akkor mosolyogj... már csak azért is, mert szebbek lesznek a ráncaid! ;)
Drága én nem fogok belehallni..De ő nembiztos hogy nem...!!
Nemtudom elépzelni meddig kéne még kaparni nála hogy más legyen irányomba...
Majd ha eljön hogy kezdjünk mindent újra akkor, mert én már nagyon sokszor megetette.
Azt is megtette hogy orvosnál volt én meg ott jártam és gondoltam felnézek hozzá.Nemvolt otthon felhívtam a hugát hogy nem e valami gond van...Nemtudott róla.Mindegy hazamnetem mert 1 órát vártam rá de sehol semmi.Amikor mondtam neki másnap mert arra jártam azt mondta.Biztos párom mondta nekem,és ott pletykázott a boltba, miért nem mentem utána..Na én ezt honnan gondolhattam volna.íÉs erre is mosolyogjak.Szerintem reménytelen eset...
Azt hiszem ezért kell, hogy magunkat szeressük. Hogy ha a szeretetünket, amit adni akarunk, nem fogadják, ne keserítsen el (annyira), ne halljunk bele...
Sokszor mondddddd! :D .... az ember alig várja, hogy szerethessen valakit! ... ha pedig mégsem tud, akkor "a veszteség az övé és nem az enyém" szoktam mondani! ;D
Sőt apáromba is sok annya van ezt is mondtam neki.Mégis utál...
Szerintem már nem benem van a baj...Nemgondolod?!
Hát mondtam neki! Mégse imád..
Ne mondd, hogy sajnos. Mi benn a jó, biztos van... és mondd meg neki, hogy milyen jó, hogy a nagyobbik lányod rá hasonlít... imááááááááááádni fog! :)
Sajnos a nagyobbik lányom nagyon az ő gondolkodását örökölte,mégis imádom és megtennék érte mindent...Ez csak tényleg rajta múlik...
Nem avgyok gonosz tipus:Ezt nem szeretném mert abba belehallna..
Persze, de ez egy folyamat... meg kell tanulni... és engedd meg neki, és segítsd benn. Tégy úgy, mintha a gyermeked lenne, aki hibázik... sokszor... bármikor... :)
Hát szerintem pont azért kell jóba lenni a menyével hogy a gyerekét se veszítse el.Mert ez is könnyen bekövetkezhet ha igy viselkedik nem??!
De mindig légy fogadóképes... egyszer majd hálás lesz érte. ;)
További ajánlott fórumok: