Normális, ha a szemüveg viselésekor szédülök? (tudásbázis)
A szedules talan sok, mint kifejezes, de nekem olyan furcsa volt latni 2-3 hetig. A lepcson levettem, mert nem ereztem biztosnak.
Biztam, es most megint latok tickecketekt messzirrol, kozelrol.
Egy ideje felismertem, hogy nem latok ugy, mint regen. De mikor rendre rosszul adtam ki a rendeleseket, es fel szemmel nezetem utana, az cinkes volt.
Nekem hetekbe telt megszokni, de megerte. Messzirol is ujra latom, Amit szoktam.
Mas a ket szemem.
Nagyon rég viselek szemüveget. Mikor először készíttettem progresszív lencsét akkor éreztem bizonytalanságot. Valahogy minden közelebb került. Nem szédültem, de nagyon fárasztó volt. Néha pihentettem a szemem a korábban viselt szemüveggel.
Igen, normális, hogy kicsit szédülgetsz. Tarts szüneteket a viselésében! Nem napokat csak néhány percet. Pl. ha leülsz kávézni/teázni.
Hozzá kell szoknia a szemednek a másfajta fókuszáláshoz.
Szia.
Szerintem nem normális, ha szédülsz.
Persze valamennyi idő szükséges, hogy hozzászokj..
Nálam nem fordult elő idáig egyszer sem.
Szép estét
Nagyon sok évvel ezelőtt már írtak fel szemüveget nekem( csak nem hordtam...) , bal semmi, jobb-1 es volt már akkor, viszont most eldontottem hogy hordani fogom.
Azóta nyilvan rosszabbodott, most - 1.25 lett. Megcsinaltattam, és ahogy felvettem kicsit szedultem. Normalis ez? Anno nem emlékszem ilyenre hogy szedultem volna vagy lehet, csak már régen volt.
Orvos azt mondta meg kell szokni.
Illetve ha letakarom a bal szemem, a jobbal nem látok még mindig teljesen élesen, erre azt mondta, ennél erősebb akkor sem kell, ez sosem lesz tökéletes.
Engem csak az érdekelne, valóban meg kell szoknom és utána nem fogok szedulni?
További ajánlott fórumok:
- Kérhetek-e kártérítést, ha rossz szemüveget csináltak?
- Ti mennyitől vennétek fel szemüveget?
- Hová tűnik egy szemüveg a lakásban?
- Segítsetek, most kaptam új szemüveget, normális ha úgy érzem, lefelé lejt a talaj, ha magam elé nézek?
- Nejlonharisnya viselésekor hogyan lehet elkerülni, hogy szaga legyen?
- 37 hetes terhesség esetén normális, hogy szédülök és fáj a farizmom?