Szemezéssel el lehet érni valamit? (beszélgetős fórum)
sziaaa nehari de nemtudok jönni egyszerüen megint ez az idöhiány,megörülök.
este irok
szia
Szia Lilluska! (bocs, először majdnem Iluskának olvastam :D)
Hát most nem akarlak kiábránditani, de ha csak néz, abből még nem következik, hogy éppen nincs senkije és éppen szeretne egy csajt és éppen téged szurt ki :) persze ez is igaz lehet, de nem lehet tudni, mert itt a Hoxán is már olvastam több sztorit, hogy a pasi nézett, a csaj odavolt, aztán egy nap beállitott a pasi a csajával együtt stb...nekem is van egy kollégám, akivel folyton szemezünk, ráadásul mindig a cicijeimet bámulja, és közben van barátnője, akivel nem tudom hány éve együtt él (hozzáteszem, én se akarok semmit tőle, csak izgi ahogy néz), szoval a szemezés sokféle hozzáállást takarhat....azt neked kell eldöntened, ill. megérezned, hogy HOGYAN néz rád, van-e mélyebb érdeklődés, mi van a szemében,hogy viselkedik amikor rád néz stb, mert ha ezek a jelek is mutatnak valamit, akkor már jelenthet a szemezés mélyebb dolgot is...hogy pozitivat is irjak, én is ismerek néhány pasit, akik csak néztek, de világosan látszott rajtuk hogy éreznek is valamit, de félénkebbek voltak, én meg nem bátoritottam....szoval rajta, próbálj rájönni, hogy vajon mit is akarhat, mert női ösztönnel sokmindent meg lehet érezni :)))
ok jo volt dumcsizni
sziaaaaa
spar....de kegyetlen...utálom...iszonyat mit cipekedek egész nap meg rohangászok.
egy átmeneti melo ,nemvolt más sajna.
Holnap délelőtt folytatjuk, ha gondolod, mostmár megyek aludni mert reggel nekem meló.
Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- Mire lehet kiheverni egy érzelmi traumát?
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Szerintetek ki lehet ismerni valakit úgy, hogy még sosem találkoztatok?
- Hogy lehet valamit úgy jól összekeverni hogy a tojáshabja ne törjön össze?