Szellemek, álmok, túlvilág (beszélgetős fórum)
Helló!Volt egy álmom amit ha valaki megtudna fejteni jó lenne.
Munkahelyemen voltam az ebédlőbe 2tő női munkatárssal és beszélgettem velük halottam hogy miről beszélünk és ültünk és amikor az egyik rárakta az ujjait a térdemre,megfogta akkor azok hidegek voltak.Mit jelenthet?
Az almok fantasztikusak, sokszor megalmodok dolgokat amik kesobb megtortennek, es ebben a tudat alatti allapotban sokkal rovidebb ido alatt tobbminden tortenik.
A forumot azert inditottam, mert egy ideje halott emberekkel talalkozom almomban es ha utananezek kiderul hogy leteztek. Valoszinuleg a tudatalatti hozza elo ezt, de dobbenetes hogy honnan tudok roluk
Az álmok...
Na sokszor jobb lenne ha nem lennének!
Én legtöbbször a félelmeimmel álmodok, nagyon sok rémálmom van, éppen arról amitől a legjobban tartok, illetve arról amiről éppen szó volt és fontos volt vmilyen téma.
Az álmainkról én azt gondolom, hogy amivel a napunk nagy részében foglalkozunk továbbá a vágyaink, és félelmeink játszódnak le ott.
Mikor várok már valamit, nagyon sokszor álmodok afelől, ugyanakkor gyakran álmodok arról is, hogy ezt a dolgot pl lekésem.
Legyen az egy olyan focimeccs, amire napok óta készülök. Volt már olyan, hogy azt álmodtam, elindulok egy bizonyos helyről, hogy hazaérjek a meccs kezdetéig, de mégsem tudok hazaérni időben.
A szellemekről pedig azt hiszem, hogy azok számára léteznek akik szeretnének hinni bennük. Első sorban a gazdag fantáziavilágunk szüleményei.
Bár én nem tartom baromságnak ezt a dolgot, de én sem hiszek semmiféle szellemekben és földöntúli dologban. Mindig utána kell járni a dolgoknak és rájövünk a megoldásra.
Én is beszélgetni jövök, de ebben a témában mást vallok, mint te. Az nem megoldás, hogy innentől kezdve levegőnek nézed, , aki nincs azonos véleményen veled. Mindkét oldalt illik meghallgatni.
Legalább is szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Ti hisztek e a szellemekben, a túlvilágban?