Szegedről indulnék vonattal Ferihegyig. az 1-es terminálon melyik buszra kell felszállnom, hogy eljussak a 2-ig? (tudásbázis)
4. lunde4life
2012. dec. 28. 15:33
Köszönöm szépen, andi6020! Rémlett nekem valami 200-as busz, de már nem emlékeztem pontosan! :) És köszönet a megálló pontos nevéért is. Vonattal még nem utaztam Pestre, szóval remélem nem fogok eltévedni, lol. Én azt hittem, hogy a végállomás lesz az 1-es terminál, de mint kiderült nem, azaz így hallottam! Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a segítséged! :)
3. andi6020
2012. dec. 28. 15:29
De a megálló pontos neve: Ferihegy vasutállomás
2. andi6020
2012. dec. 28. 15:28
200E busz
1. lunde4life
2012. dec. 28. 15:24
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, gondolom hogy valaki tudna segíteni, ezért írok ide. Szegedről indulnék vonattal Ferihegyig. Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy az 1-es terinálnál melyik buszra kell felszállnom, hogy eljussak a 2-ig?
További ajánlott fórumok:
- Miskolciak: A Búza térről szeretnék eljutni a Malomszög utcába villamossal. Hol kell felszállni?
- Budapesten a Népligeti távolsági buszmegállótól, hogy tudok eljutni legkönnyebben a Ferihegyi reptérre?
- Holnap, azaz pénteken tervezi valaki, hogy kimegy a Morning Show Köki Terminálos "kitelepülésére"?
- Megy valaki Szegedről Pestre február 7 - én csütörtökön reggel kocsival?
- Mennyi a benzin kell csepelrol a ferihegyire es az mennyi forintban?