Szakrendelős tapasztalataid (beszélgetés)
Na, mától napló, legalább kiírom magamból az élményeket!
Szombaton dolgozom... hogy vetné ki az ágy, aki ezt kitalálta!
Lassan átmegyek naplóba:)
Ma alig volt beteg, s ez sem jó! Inkább a keddi, csütörtöki napról jönne pár ide, hogy ne kelljen folyton túlórázni.
Egyre több a beteg...
Időpont nélkül is...
Némelyek képesek délután 16 órakor jönni... s nem esik le nekik, hogy már megint miattuk ülünk ott 18-ig, holott családunk van nekünk is otthon, meg egyéb gondjaink...
Mások hotelnek nézik az osztályt, ahova a barátnőjükkel nevetgélve bejelentkeznek, ha úgy tartja kedvük...
Kedvenc beteg megnyilvánulások:
- ha nem hoznak TAJ-kártyát: DE HÁT ÉN BENNE VAGYOK A GÉPBEN!
- bejön, lerendeljük, s az ajtónál visszafordul, hogy neki még recept is kell.
- bejön, s a szakrendelés kellős közepén még előhúzza a nagymamája, anyukája, apukája, ill. a szomszéd néni-bácsit TAJ-kártyáját, hogy nekik is kell szakorvosi javaslat...
- bejelentkezik a kórházba, mintha csak nyaralni menne, hogy ő be szeretne feküdni...
Van jó és negatív egyaránt. Mindenesetre nem szeretnék orvosi rendelőben dolgozni.
Mindig viszek könyvet, rejtvényt, mp3 lejátszót magammal :)
Én akárhogy megyek, nem szoktam panaszkodni :)
Ha órákat kell várni,nyilván annak is meg van az oka.. a dolgozókra e téren nem szoktam panaszkodni.. idegesítőbbek azok a betegek,akik 10 perc után megunják a várakozást,és elkezdenek tolakodni.. nyilván XY-t soron kívül behívják, annak is oka van... de ha valaki önkényesen előre helyezi magát a sorban,az bosszantó..
További ajánlott fórumok:
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- Terhesgondozás magándokinál vagy jó a síma szakrendelés is?
- Nagyon hullik a hajam. Milyen szakrendelésekre menjek ezzel? Vérvétel és házidoki után.
- Dunaújvárosban vagy a környéken hol találok endokrinológiai szakrendelést? Segítséget és tapasztalatokat kérnék! Köszönöm!
- A gyulai ill. a békéscsabai meddőségi szakrendeléssel kapcsolatban van valakinak tapasztalata?
- Mik a tapasztalatok a debreceni Szent Anna utcai fogszabályozó szakrendelésről?