Szakmai gyakorlati hely keresése egészségügyben! (beszélgetés)
igen, nálunk is az volt, h megadták, h melyik félévben milyen területen kell lenni (nyilván az aktuális tananyagnak megfelelően), aztán csoportokra szedtek minket (4-5 fős), és forgásban voltunk, ha több hetes gyakszi volt. Ha 6 hetes gyakorlat volt, akkor 2 hét itt, 2 hét ott, és 2 hét amott.
Egyedül az orientációs gyakorlat, ami amúgy is 1/2 éves volt államvizsga előtt, volt az, amiről mi dönthettünk, h hova megyünk, és h hol, mennyi időt töltünk. Na akkor lehetett más intézményben is a gyakorlat, nem csak a suli gyakorló kórházában.
magát a kérdést a topic indítónak szántam :)
Én anno Gyulán, de a suli is ott volt :)
Valyon melyik régióban kereshet gyakszi helyet? Befogadó nyilatkozattal sztem bhova mehet.
kellene, de nme minden suli tudja kifizetni azt, ezért rádobja a diák hátára ezt a terhet is....
Milyen környéken, régióban keresel helyet?
Hát ez gáz...elvileg a sulinak biztosítania kellene a gyakorlati helyet...Az mi h "a szerződésük miatt nem alkalmazhatnak" ???
Ez melyik suli?
A nyárra szakmai gyakorlati helyet keresek, sebészeten , gyermekosztályon, újszülött osztályon.
Az iskolai gyakorló helyre nem lehet menni, nekünk kell keresnünk, de eddig mindenhonnan elutasítást kapok.
Nagyon szeretem a szakmámat, mindenhol meg voltak elégedve velem, de a szerződésük miatt nem alkalmazhatnak.
Mit tegyek!