Strucc pörkölt mennyire diétás? És szalonna vagy olaj zsiradékot tegyünk bele inkább? (tudásbázis)
Hát én kizárólag zsíron pirítanám, olaj szóba sem jöjetne. Az olajban rákkeltő anyagok keletkeznek, nem bírja a 150C feletti hőfokot. Ha már mindenáron olaj, akkor meg a napraforgó olaj nem jöhet szóba, mert omega3 mentes, akkor inkább repceolaj. Miért nem lenne diétás a zsír? Igaz, magasabb a kalóriatartlma, de hosszabb időre jóllakat. Na és nem vacsira kell megenni, de ami igazán hízlal, az a gyorsan felszívódó szénhidrát. Ja, és mit számít a koleszterin amit megeszünk? Ez régi vicc, csak elfelejtették velünk közölni :(
Na most nem viccelek, aki nem hiszi, járjon utána. Kiindulási anyagnak ajánlom Dr. Papp Lajos szívsebész előadását. Ha valakit nem érdekelnek a politikai gondolotai, annak is megéri végignézni, mert esik benne elég szó a disznózsírról, meg a koleszterinről. www.hirszem.hu/node/83
a strucchúsban kevesebb koleszterin van mint a csirkében.
Minden hizlal amit megeszel, csak az egyik könnyebben emészthető mint a másik
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnél? Akkor vacsorára sült kolbász és füstölt szalonna lesz.
- Kutyából nem lesz szalonna... Vagy mégis?
- Bográcsolás, grillezés, szalonnasütés, szabadban...
- Kutyából lesz szalonna?avagy megbízol a párodban ha már csalódtál benne?
- Kutyából szalonna
- Tojással töltött rúdfasírtot szeretnék csinálni. Meddig kell sütni, kell alá valamilyen zsiradékot tenni?