Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Strucc pörkölt mennyire diétás? És szalonna vagy olaj zsiradékot tegyünk bele inkább? fórum

Strucc pörkölt mennyire diétás? És szalonna vagy olaj zsiradékot tegyünk bele inkább? (tudásbázis)


2010. ápr. 21. 22:54

Hát én kizárólag zsíron pirítanám, olaj szóba sem jöjetne. Az olajban rákkeltő anyagok keletkeznek, nem bírja a 150C feletti hőfokot. Ha már mindenáron olaj, akkor meg a napraforgó olaj nem jöhet szóba, mert omega3 mentes, akkor inkább repceolaj. Miért nem lenne diétás a zsír? Igaz, magasabb a kalóriatartlma, de hosszabb időre jóllakat. Na és nem vacsira kell megenni, de ami igazán hízlal, az a gyorsan felszívódó szénhidrát. Ja, és mit számít a koleszterin amit megeszünk? Ez régi vicc, csak elfelejtették velünk közölni :(

Na most nem viccelek, aki nem hiszi, járjon utána. Kiindulási anyagnak ajánlom Dr. Papp Lajos szívsebész előadását. Ha valakit nem érdekelnek a politikai gondolotai, annak is megéri végignézni, mert esik benne elég szó a disznózsírról, meg a koleszterinről. www.hirszem.hu/node/83

2010. ápr. 21. 19:14

a strucchúsban kevesebb koleszterin van mint a csirkében.

Minden hizlal amit megeszel, csak az egyik könnyebben emészthető mint a másik

2010. ápr. 21. 18:59
Johh tudom eggyiksem tul diétás, de igyekszem odafiygelni. Tudom mindkettő megoldás elég " szörynen hangzik" diétában. De mégis azért melyik hizlal kevésbé??
3. Ekka
2010. ápr. 21. 18:36
Ez a kérdés most vicc?
2010. ápr. 21. 18:26
Olajon azért pirítanám, mert pörkölt, pici szalonnabőrt azért tennék bele, hogy pikáns íze legyen, de elhagyható. Inkább zöldpaprika, paradicsom bele.
2010. ápr. 21. 18:22
Strucc pörkölt mennyire diétás? És szalonna vagy olaj zsiradékot tegyünk bele inkább?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook