START Plusz kártyát személyesen hol kell igényelni...? (tudásbázis kérdés)
Abban szeretnék segítséget kérni,hogy egy éve nem rendelkezem bejelentett munkaviszonnyal és emellett kapok az önkormányzattól szintén 1 éve havi 28500 ft bérpótló támogatást!Jogosult vagyok a start plusz kártyára?A start kártyámat már elhasználtam.
Milyen papírok szükségesek a kártya kiváltásához?
MEGVAN!!!!!!!!!!!!
addig ügyeskedtem, míg megtaláltam!!!!
opsz
akkor Én csak a munkanélküli vonalat ismerem.
egy pillanat.
én gyes után kérem a kártyát.
szia Tündi!én is utána jártam gyes mellett csak akkor lehet igényelni ha "NEM ÁLLSZ FOGLALKOZTATÁSRA IRÁNYULÓ JOGVISZONYBAN"(tehát passzív jogon vagy gyesen)
Te mire jutottál?
Szia.
De volt és van is.Miért, az akadály?
Hali!
Neked nem volt bejelentett munkahelyed a bébi előtt?
Onnantól hogy átveszik a kérelmed, él a start kártya. Magát a plasztikkártyát fogod később megkapni postán, de az a dátum lesz rajta, amikor beadtad az igénylést.
Egy nyomtatványt kell hozzá kitölteni és két példányban beadni. Nyomtatványt bent az apehban is kapsz. Amíg a sorodra vársz, ki is tudod tölteni.
Először felhívnám őket, mert nem a szomszédban vannak, sőt itt azt sem tudom, hová kell mennem.
Azért kérdeztem, hogy központi számot vagy mit hívjak?
Nekem azt mondták hogy rögtön kiadják!
De belépsz aa apeh irodába és a portán biztos el is irányítanak jó helyre :)
További ajánlott fórumok:
- Start kártyát munkába állást követően is lehet igényelni?
- Valaki megtudná mondani hogyan lehet pályakezdőknek startkártyát igényelni?
- Apeh kirendeltségen is tudok Start kártyát igényelni, vagy be kell mennem a megyeszékhelyre?
- Tudja valaki, hogy milyen feltételekkel lehet startkártyát igényelni?
- Start plusz kártyát lehet igényelni gyes alatt?
- Hajdú-biharosok, start kártyát személyesen kell intézni Debrecenben az apeh-nál, vagy lehet neten is?