Spinning: Vastagítja vagy fogyasztja a combot? (Lehet tőle fogyni?) (tudásbázis)
7. AlBundy (válaszként erre: 1. - Bountyblue)
2013. febr. 13. 12:10
Hülyeség a kérdés..
Mit akarsz? Kevesebb kiló lenni? Akkor ne egyél egy hétig, vagy szedjél hashajtót (nem gondolom komolyan). Garantáltan kevesebb kiló leszel, de semmi értelme.
Fogyasztja a zsírt, növeli az izomzatot. Nem épp ugyanaz..
6. mongi (válaszként erre: 5. - Cindyke)
2013. febr. 13. 11:31
Tényleg így van,jó hasonlat!:DD
5. Cindyke
2012. nov. 26. 14:24
Nekem soha nem volt olyan formás combom, mint mikor spinningeltem. Most kezdtem újra, biztos hogy vékonyabb lesz mint most! Azért a szobabiciklizés meg a spinning külön fogalmak, nem lehet egy lapon említeni, olyan mint ha valaki sétálgat a belvárosban, vagy hosszútávfutó.. :-)
4. 710b866d3f
2012. márc. 13. 19:16
Megvastagítani nem fogja a combod, csak abban az esetben, ha már nincs rajtad (vagy alig van rajtad) zsír.
De amíg súlyfelesleged van, szépen szálkásít, feltéve, ha mellé diétázol.
3. b235ac96d5 (válaszként erre: 1. - Bountyblue)
2012. márc. 13. 19:03
Szia! Én nem spinningezek, csak egyszerűen itthon van egy szobabicajom és azon tekerem le a magam napi 20km-erét:) Én úgy tapasztaltam, hogy fogyott tőle a combom. Alapvetően körte alkat vagyok, a combom elég erős (de inkább elhízott). Szóval a "kerekezés" nekem pont ott rázza, ahol kell. Mérhető cm-ben a változás. Pl. nálam 6 hónap alatt: -12cm ment le. Én teljes körfogatot mérek, ott ahol a legszélesebb.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Bountyblue)
2012. márc. 13. 19:03
Izmosítja, erősíti.
Én nem fogytam tőle, de ettől függetlenül nagyon szeretem. Igaz, nem is volt jelentős feleslegem.
1. bountyblue
2012. márc. 13. 18:54
Spinning: Vastagítja vagy fogyasztja a combot? (Lehet tőle fogyni?)
További ajánlott fórumok:
- Szobabiciklivel tényleg szépen le lehet fogyni?Elbizonytalanodtam, hogy vajon nem vastagítja-e meg a combot stb...
- Én ezt már nem tudom követni! Most vékonyítja vagy vastagítja a lábat a leg magic?
- Milyen problémákat okoz az ha valaki rendszertelenül fogyasztja a kávét?
- Ti hogyan fogyasztjátok a goji bogyót?
- Szerintetek a Leg Magic vastagítja vagy vékonyítja a combot?
- A szobabicikli vékonyítja vagy vastagítja a combot?