Sotétbarna hajamból hogyan tudnék sotétszokét csinálni? (tudásbázis)
Először az lesz, mert előbb le kell szívatni.. a színtől nem lesz majd sárga, amit utána rátesznek.. legalább két körös móka, attól függ a hajad, hogyan reagál meg mennyire szívják le.
De tudod, azok a sötétszőkék amikre te gondolsz (szerintem) és baromi jól néznek ki, mint a sztároké.. egy nagyon világos alapra vannak festve.. és több színből állnak össze.. ugyanis a közép és sötétszőke árnyalatokat ha felteszed, kb világos barnán mutatnak és mind ugyanolyan.. :S Max egy totál fehérre leszívott hajon lesz ténylegesen szép sötétszőke, olyasmi, mint amit a dobozokon látsz.. de azt se biztos és baromira tönkretennéd a hajad. Én évek óta kísérletezek már, de nem nagyon akar összejönni az a bizonyos sötétszőke :S
Jó fodrászt keress mindenképp mert összetett folyamat.
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Mit fogsz csinálni/csináltál a hétvégén?
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Hogyan tudok a fekete hajamból (kékesfekete) a leghamarabb és a legkíméletesebben világos barnát csinálni? Milyen festéket vegyek?
- Hogyan tudnék sötétbarna, majdnem fekete hajamból mogyoróbarna színűt csinálni?