Siófok-Sóstó! Kisgyermekkel ajánljátok? (És egyáltalán, milyen?-még sosem jártam ott) (tudásbázis)
8. doxikri
2009. júl. 29. 13:59
Mi is ott nyaraltunk két éve, szerintem nagyon klassz, ha csendes nyugodt helyre vágysz. Szép a strandja és nincsenek sokan. A víz nagyon klassz, kisgyerekkel ideális!
2009. júl. 28. 13:15
Lehet, mi is odamegyünk az idén.
6. Danica16
2009. júl. 28. 13:09
Mi többször is voltunk ott tavaly az akkor még egy év alatti csemeténkkel, és nagyon élvezte :)... mi is :)
5. zebracsikó
2009. júl. 28. 13:01
nekünk ott van nyaralónk! szuper! gyerekkel is jó
4. Malacka73
2009. júl. 28. 12:59
Én táboroztatni jártam oda, a strandja szép, a gyerekek imádták. Van játszótér, vízicsúszda, és nincs(!) tömeg. Meg talán kevés a fa, ami árnyékot adhat, de ha visztek félsátrat, vagy napernyőt, akkor nincs gond. Én csak ajánlani tudom. Jó nyaralást! :))
3. pemete
2009. júl. 28. 12:58
Mi régebben szoktunk oda járni strandolni, szerintem tök jó. Azegyik ismerősünknagyijánakvan ott nyaralója egyszer voltunk is pár napot, mi nagyon élveztük.
Gyerekkel még nem voltunk, vele az északi-partra járunk.
2. Judita79
2009. júl. 28. 12:57
szerintem nyugodtan jöhetsz gyerkőccel, itt a galérius élményfürdő rossz idő esetére, a víz szint is kicsi! sok kisgyerekes nyaral itt....
1. Panka13
2009. júl. 28. 12:53
Siófok-Sóstó! Kisgyermekkel ajánljátok? (És egyáltalán, milyen?-még sosem jártam ott)
További ajánlott fórumok:
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Új rendelet: kirúghatják a kisgyermekeseket és nyugdij előtt állókat
- Légyszi ajánljatok nekem golyós dezodort!
- Dolgozik valaki a Tesco-ban? Ajánljátok?
- Van valaki akinek a kisgyermeke hiszti közben elájult? Kinek mi a megoldás az ilyen esetekre?
- Balatonszemest ajánljátok kisgyermekkel? (mennyire mélyül a víz?)