Segítsetek!Mit vegyünk egy kislány 3.szülinapjára? Lehetőleg sokáig használható játék kellene. (tudásbázis kérdés)
Az én lányom novemberben lesz 3éves a kedvenc a konyha.Ehhez rengeteg kiegészitőt lehet már kapni pl. mikró,mosógép,kenyépiritó stb.
Én az első laptomomon gondolkozok még,bár talán ahhoz még kicsi:-)
Az én lányom lassan 4 éves, de amit most nagyon imád pl.
Vannak kártyák, amiket ki kell rakni elé. Pl. ló, boci, gyerek aki sír, fűrészelik a fát, ablaküveg kitörik .stb. A kezébe kell adni egy műanyag botot (mint egy légycsapó) és be kell egy kis kütyüt kapcsolni. Ez hangokat ad ki, amilyen hangot ad ki, azt a kártyát meg kell keresni és rá kell csapni. Hang és kép azonosítás, felismerés. Ezt imádja. A játék neve, Csapj le rá!
A másik egy kutyás társasjáték. Van 4 kutya(piros, sárga, kék, zöld) ezek mind a házukban állnak. Körbe ki kell rakni csontokat, amik a kutyáknak megfelelő színben vannak, de lefelé fordítva. Középre kell elhelyezni az anya kutyust. Akit meg kell nyomni a kezünkkel, ez ugat (1, 2 vagy 3-at) Ahányat ugat annyit kell lépni azzal a kutyussal amelyikkel éppen vagyunk és meg kell "szagolnia" a csontot (mágneses) így "odaragad" a nozijához és látja milyen színű a csont. Ha az övé, akkor beviszi a házba, ha nem , akkor otthagyja. Szabályok betartása, színfelismerés, azonosítás, számolás stb fejleszti.
A neve Foltos és a többiek vagy valami ilyesmi. Mennyit ugat a kutya? Ez van a dobozán.
Ezek ára kb 5000-g bezárólag, már nem emlékszem. Én képességfejlesztő boltban vettem. Veresegyházán a posta mögött. Csak azért írtam le, mert ahogy láttam nem laksz olyan messze onnan.
Remélem tudtam segíteni!
A legó nagyon jó és hasznos játék, ha ügyes a keze, akkor a kisebbet, ha nem a dupló pont neki való.
vannak benne lányos és fiús kiegészítők igazán szuper játék!
ha van kkiskonyhája, lehet hozzá kiegészítőket venni
létezik játékpénz boltos játékhoz
barbie baba, plussz ruhák
vehettek legót, csak akkor kérdezzétek meg, hogy van-e már, és ha igen, akkor milyen fajta? mert nem kompatibilisek.
vagy kirakó, vagy könyv, de van puzzle-könyv is :)
babát,már szépen tud vele játszani
ne túl nagyot és puha testűt