Segítséget kérnék Nokiás felhasználóktól:) (tudásbázis kérdés)
nekem is 6300 van,de imádom-nem cserélném le.
. Szilvita 12345a gyári kod
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a nokia telefonokban mennyi a gyári biztonsági kód? Amit kér pl. a számlálók nullázásához. Valami banális 1111 vagy ilyesmi, de nem emlékszem.
Szia!
Próbáltam megnézni több színvariációt, de nem sikerült, mindig csak a fekete szürkét adta ki:(
Most milyenre cserélnéd?:)
Szia! Köszi a hozzászólást:)Én is e-felé hajlok, majd kiderül mennyi pénzt sikerül összeszednem, nagyon tartja az árát, gondolom nem véletlenül.
Neked melyik színösszeállítás van?
Szia!Nekem 6300 van!Már évek óta!Soha semmi gond nincs vele!Nem adnám semmiért!:)))
A lehető legjobbak közé tartozik!!!!
Sziasztok!
Sajnos jelenlegi telefonom úgylátszik a végét járja, ezért az elkövetkezendő 1-2 hónapban lecserélném. Most Samsungom van (ezt dobta a gép), előtte csak Nokiám volt. Mivel pár év kiesett Nokiás életemből tanácstalan vagyok melyiket lenne érdemes megvennem. amiken gondolkodtam Nokia 6300, Nokia 7100. Akinek esetleg jó vagy rossz tapasztalata van kérem ossza meg velem:)
Köszi, Kriszta
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Skype-ot használok segítségét kérem! Hogy töröljem a felhasználónevet a skype bejelentkezésnél?
- Kisvárdai és környékbeli felhasználók a segítségeteket kérném!
- Feketeribizli tartósitására, felhasználására kérnék ötleteket.