Sárgabarackos pulykapecsenye recept
A Sárgabarackos pulykapecsenye hozzávalói:80 dkg pulykamellfilé
20 dkg aszalt sárgabarack
2 ek. vaj
3 ek. tejföl
1 fej hagyma
sültcsirke vagy más füszersó
A Sárgabarackos pulykapecsenye elkészítési módja:
A húst jól megszórjuk a fűszersóval, és egy tűzálló tálba tesszük.A barackor beáztatjuk melegvízbe. A hagymát összevagdaljuk, majd a vajon megpirítjuk. Hozzáadunk kb. hat darab összevagdalt sárgabarackot, fél pohár vizet és a tejfölt. Pár percig főzzük, aztán összeturmixoljuk. A húst beborítjuk az elkészült mártással, és körberakjuk a maradék aszalt sárgabarackkal. Letakarva 200 fokon kb. 50 percig sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. dec. 16. 11:54
A sárgabarackos pulykapecsenye elkészítési módja és hozzávalói.