Samsung Champ - Vélemények (beszélgetés)
ELADÓ Samsung Champ pink színben,telenor függő, 8 000 ftért, 1 év garival, karcmentes állapotban.
Elérhetőségem: 06 20 776 28 37
De attól bemehetsz megnézni!
Nehogy csalódj benne!
neten rendelem meg.
köszi a válaszokat.
Igen, sokkal kisebb és nőiesebb a nokiától is.
Kis aranyos teló!
Ha bemész ahol venni akarod!
Ott megtudod nézni pontosabban, hogy milyen is.
Nekünk rózsaszín van.
Most összehasonlítani a nokia 5230 és Samsung Galaxy minivel tudom mert olyan van még itthon.
Azért nem ér fel ezzel a 2 telóval.
Bár a Champ azért olcsóbb is.
Minden érdekel!Milyen képeket csinál?Lehet-e bővíteni?Nőies?Nem láttam csak a neten így nehéz elképzelni mekkora?
Fekete,fehér és rózaszínűt lehet rendelni és arra gondoltam hogy talán a fehér lesz a választás!?
Szia!
Nekem a kislányomnak ilyen telója van, szereti én is szoktam rajta telefonálni.
De mi érdekel vele kapcsolatban?
Nekem Karácsony óta van Champ-em. Én szeretem, eddig nem hagyott cserben. A legalapvetőbb funkciókat tudja, amit egy telónak tudnia kell, nekem ennyi elég. 15k-t bőven megért.
Szoftverhiba rengeteg féle telefonnál előfordul, nem márkafüggő. Tömeggyártás, becsúsznak hibák, ezt el kell fogadni.
Az s5230-nak nagyobb a képernyője, maga a készülék is nagyobb és pl. rá lehet tölteni plusz widget-eket, kb. ennyiben különböznek. Viszont gyorsabban reagál a Champ, az s5230 kicsit lassabb.
Hát a férjemnek is 5230sa van már 2éve és neki nincs semmi baja vele.ja meg a múlthéten itt a hoxán sokan ajánlották hát nem tudom....
de te ismered a Samsung champot?
Sziasztok!
Hétvégén vettem egy Samsung s5230as telt.2 nap múlva vissza kellett vinni mert folyton lefagyott:(nem tudtak helyet mást adni mert elfogyott.viszont egy Samsung Champot ajánlottak fel.ki ismeri?van valakinek?várom a tapasztalatokat,véleményeket.köszönöm előre is.
További ajánlott fórumok:
- Samsung s5230 vélemények, tapasztalatok.
- Samsung S5230 - vélemények tapasztalatok!
- Mi a véleményetek a 20.000 forint körüli, vagy annál olcsóbb Nokia és Samsung telefonokról?
- Samsung C3300K Champ
- Samsung Champ telón megjelent egy E betű, valami edge rendszert jelez, hogy lehet ezt eltünteni?
- Valahogy be lehet állítani a Samsung Champ GT-C3300K telefonon, hogy memória kártyára tegye a játékokat?