Salvus víz tapasztalatok (beszélgetés)
Szia,én is kipróbáltam gyomorégésre ahogy le van írva a palackon étkezés előtt 1 dl-t és bevált,sőt észrevettem hogy a szokásos "csontrecsegésem "teljesen megszünt míg ittam
egy próbát megér szerintem
Én iszom, de csak mert mondják, hogy jó, de pozitív tapasztalatom nincs vele, nekem semmit nem ér, de valamiben hinni kell :DDDDDDD
A refluxdiéta többet ér bárminél, és az nem egy normál diéta szénsavas üdítő nélkül, egy rakás élelmiszert ki kellene iktatni, nekem mondjuk a kedvenceim mint paradicsom és társai közte vannak, szóval én arra nem vagyok hajlandó, hiába szenvedek sokszor, leginkább éjjel..
Szia!
Kúraként javasolt fogyasztani. Mondhatni radikális diétásan étkezem. Kb. 0 ízfokozó, tartósító, füstölt, egyebek. Vöröshúst is legalább 1 éve nem fogyasztok, zöldséget és baromfit őstermelőtől veszem és tartom az evés után 3 óráig nem lefeküdni szabályt. Ezzel együtt néha előfordul gyomorégés/gyomorfájás. Ilyenkor evés előtt 1 órával iszom a javasolt mennyiséget. 2-4 nap múlva enyhül, majd elmúlik a fájdalom. Általában megiszom az egy palackkal, ahhoz drágának találom, hogy kiöntsem.
Mielőbbi javulást kívánok! :-)