Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Sajtos uzsonnakrém recept

Sajtos uzsonnakrém recept

A Sajtos uzsonnakrém hozzávalói:
200 g camembert
150 g krémsajt
100 g lágy vaj
1-2 evőkanál tejföl
kisebb hagyma nagyon finomra vágva, vagy reszelve
pirospaprika, őrölt kömény ízlés szerint

snidling a díszítéshez


Sajtos uzsonnakrém

A Sajtos uzsonnakrém elkészítési módja:
A camembert sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük vagy villával összetörjük egy tálban, majd hozzáadjuk a krémsajtot, vajat, hagymát, pirospaprikát, köményt és annyi tejfölt, hogy kenhető állagú legyen. Alaposan elkeverjük és sózzuk, ha szükséges. Hűtőbe tesszük és egy órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Friss kenyérrel vagy zsemlével, paradicsommal, paprikával tálaljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A sajtos uzsonnakrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook