Rendszeres gyermekvédelmi (beszélgetés)
sziasztok igazz hogy meg szüntették az óvodáztatásit??
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a jövedelem számításnál konkrétan miket vesznek figyelembe? Úgy értem, hogy a netto fizetést veszik, vagy a bruttot? Beleszámítják e pl. a bérlettámogatást, egészségpénztári hozzájárulást és az étkezési utalványt? Ha a fizetésből van letiltás akkor azt figyelembe veszik e vagy sem?
Nálunk 28dikán lsz a kifizettés..
Én is Békés megyei vagyok nálunk még novemberben ,de azt nem mondták ,hogy pontosan mikor ! Teljesösszeg csak utalvány semmi kp.
Kedves Szülők!
Kérem, hogy töltsék ki rövid kérdőívemet!
Köszönettel: B.A.
[link]
szia most hivtam az önkormányzatot azt mondta a nő november utolso hetébe küldik a rendszerest és utalványba lesz miskolc
tudja valaki,hogy Békés megyében mikor adják a gyermekvédelmit?
Miskolci kifizetésről tud vki? Erzsébetben lesz, ugye?
nah ma megkérdeztem az illetékest mert multkor nem sikerült vele beszélnem,és majd 24 körül lesz az utalvány...
nekem most augtol érvényes ujra és most augban nem kaptam mindegy nálunk 22dikén adják a Bözsi jegyet:)
Szia!
Ha az 5800-ra gondolsz,azt november végén.
kapod ha november elsején érvényes akkor jár,benne van a határozatban is.
nekem is most szeptember 2-től érvényes és most novemberben kapok.rajta van a határozaton
sziasztok tudja valaki a nevelésit mikor kapjuk ?
akkor te novem,berben most nem fogod kapni csak azok kapják akiknek aug 1töl érvényes én igy tudom!
ja náluk 22-én lesz kifizetés ugy hozzák ki az Erzsébet utalványt mert már tuti abban lesz!
Én is voltam ma az önkoriba de azt mondták ezt országosan mindenhol november végén kéne adják,érdekes!! Mi nov végén kapjuk!!És bocs rosszul tudtam már Erzsébet utalványba!!!
sziasztok!megkérdeztem ma a polghivba és jövőhéten kapjuk mi,de ezt már utalványba adják.
szia,ha november elsején jogosult vagy rá akkor kapod novemberben,csak nem mindenhol adják úgy ahogy nálunk:)
Szia a gyvt hat.ba benne van,ha nov.1én jogosúlt vagy rá akkor nov. végén várhatod de van mikor áttolódik a köv.hó végére.
Igen de lehet,h kitolódik dec.elejére
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy mi október 12-ével kaptuk meg a határozatot. Arra lennék kiváncsi hogy ezt is utólag fizetik mint a családi pótlékot és mikor szoktátok megkapni? Köszönöm előre is.
mi november 7-én fogjuk kapni,csak még azt nem tudom,hogy mit Zsókát vagy pénzt?! nálunk meg van a nap hogy első szerda a kifizetés,ebből a szempontból jó mert nem kell lesni hogy vajon mikor...de majd ma megkérdezem hogy mit kapunk és írok...
Ti is november végén kapjátok a pénzt??
Minden tiszteletem a tiétek!
hát igen,én mivel gyámoltam gyereket és ő tartósan beteg és én rokkant nyugdíjas vagyok így neki jár ez a kiegészítő gyermekvédelmi,ami havi 6270ft és ilyenkor neki 8400 jár...
Itt meg Arzen.l a neve a kisboltnak, de az is nagyon drága. Ez is hasonló áruházlánc, mint a C**p. :) Én csak egy gyerekre kapom, de ugye ha adnak fogadd el... :)
itt nálunk csak coo.. van de olyan drága...így megyek akkor majd Szentendrére mert ott van nagy üzlet és jól bevásárolok:)mert 4 gyerekre kapom plusz az egyikre kiegészítőt is kapok...
Szerencsére tőlünk nem messze van egy kis közért, ahol lehet vele fizetni. :)
További ajánlott fórumok: