Rém/álmok jelentése (beszélgetés)
Egyetértek júlia007,láthatatlanok véleményével.Saját tapasztalatom: időnként a nappali problémákkal , idegállapottal, gyakran visszatérő emlékekkel függenek össze az álmaim, időnként teljesen valóságosnak tűnnek, időnként teljesen abszurd baromságok. Régi szerelmemmel most harminc év után álmodom gyakran ?, és egy vicc, de igaz: kb 31 éve azt álmodtam, hogy a mostani páromnak (3éve élünk együtt)vacsorát sütök,nem volt köztünk még semmi:).
A Te álmaid nyilván a napi problémáiddal, gondolataiddal, félelmeiddel függnek össze, a zajokat meg már megmagyarázták.
Nyugi !:)
Én is ezt gondolom.A zajok akármitól lehetnek,pl.a lehűlő levegőtől recsegnek tárgyak,valami bogár motoz valahol,és vmi felerősíti a hangokat.
Articsókát meg ne egyéll soha:D az emberi fogyasztásra alkalmatlan:)
ha nyugtalanul alszol,igyál orbáncfű teát.
Szerintem csak elég idős lakásról van szó, azért hallod a zajokat.
Az este mikor körülötted mindenhol csend van akkor felerősödnek a zajok. Ezek a recsegések ugyanúgy nappal is megtörténnek csak nem figyelsz oda rájuk.
Azért álmodtál ilyent, mert hiányzik a párod, illetve a néni kórházban van, valamint a zajok miatt sokat foglalkozol az elhunyt bácsival.
Ezek a dolgok összemosódtak és ez a katyvasz jött ki belőle.
Kérdezhetek én is?
Mit jelent, ha a régi szerelmemről álmodom folyamatosan? Ráadásul hetente futok össze vele, holott több éve nem láttam? De mostanában mindenhol belebotlok, postán, boltban, piacon......... (Nem túlzok legalább 7-8 éve nem láttam)
Aggódni aggódom, mert jelenleg külföldön vagyok, és már nagyon mennék haza. Párommal napjában többször beszélünk este 1-2 órát skypon is, lassan 8 éve vagyunk együtt. Tudom hogy minden oké otthon, és én egyébként is mindig mindent túl dramatizálok és túl agyalom.
Az elmúlt 4 hónapban sok minden változott az életemben.
Annó exemmel még volt egy olyan álmom, hogy én magam lövöm fejbe, amibe belehal...
És én lettem a kapcsolat halálának okozója ... :(
Jó, lehet, hogy már az álom hatására ... igaz, csak évekkel később ...
Borzalmas rémálmom volt, nem tudom, hogy van e valami jelentősége, mindenesetre nem megy ki a fejemből és a hideg is kiráz tőle.
Azt álmodtam, hogy párom meghalt, és nekem kell intézni a temetést, majd a következő pillanatban a zártosztályon "találtam" magam. Elég hülyeség nem?
De lehet csak az articsókától álmodtam ilyen szép zöldet...
További ajánlott fórumok:
- Tarot sarok Gertivel..kirakások, jelentések, álmok, bűbájok, tarotkörbeli társas fejtése..olykor cékla:)
- Keresztneved és jelentése
- Írj olyan szót, amelynek több jelentése van.
- Álmok jelentése-hozzáértők segítsége!
- Keressünk olyan szavakat, amelyeknek más az írásmódja, de egy a jelentése
- Írd le az adott idegen szó jelentését, majd az adott szó utolsó betűjével adj meg új idegen kifejezést.