Puhatalpú cipők (pediped, liliputi)- vélemények (beszélgetés)
nem baj, nagyon köszi, hogy leírtad a véleményedet!!!!
lett puhatalpúnk, bent használtuk, meg télen kint, de akkor még nem járt, nagyon szerettem.
Culko: az én kislányom két éves. 1 éves korától volt puhatalpúja, volt hogy rendeltem valahonnan és vissza is küdtem, mert olyan otromba volt. Ami bevált: [link] fantasztikus anyaguk van, minden cipőhöz választhatsz a méretében talpbetétet ami egy szivacsbetét és egy fedő bőr betétet jelent. Én a csajosat szeretem, így mi mindig tépőzárasat vettünk, ez volt az első:
[link] /spd/puhatalpu_unas_337269/901campari22
amit pedig most rendeltem:
[link] /spd/puhatalpu_unas_228359/701ciklamen23
a talpbetét pedig ilyen:
[link] /spd/puhatalpu_unas_355714/TBborszivacs
Mindkét cipő olyan, hogy bárhová elviheted benne a gyereket, mert jól néz ki nagyon, és kényelmes. Én használatam az elsőt kint is a játszótéren, hát a homokba is bevittem a gyereket, azt annyira nem szerette a talpa, de nem lett semmi baja. Abban tanult meg járni Tamara, fűbe is az volt rajta, és mivel sötét színű nem lett gáz a kinti használattól. Egy méret nagyon sokáig jó, én a 13,8-as belső talphosszat használtam 12,8-tól 14 cm-es lábig (tágult) és most vettem a 13,8 cm-eset. Ezt már csak bent fogjuk használni, ha engedik a bölcsibe akkor ez lesz a benti cipője.
Remélem ezzel is segítettem. Árban kicsit kedvezőbb mint a pediped és a liliputis, mert cipő+betét+posta =4720.-Ft
Szia!
A Kisfiam Pediped cipövel kezdte es nagyon "bejött"!
szia, köszi neked is a választ, most nézegettem őket, nekünk tavasszal lesz aktuális 1-2 hónap múlva, ezért kezdtem el érdeklődni, és hát ezek a pedipedek nagyon nagyon tecccccenek, mert olyan cééééééééééééééééééééééééééééépek!:):):)
szandálos volt nektek, vagy teljesen zárt? sok lánycipellő a pedipedesek közül szandi, de sztem az jó tavaszra, meg majd nyárra is, nem? nem fog benne megfázni, hiszen egy vastagabb harisnya vagy zokni és azért a fejük zárt.
Szia.
Nekünk Pedi-ped cipőnk van.Kislányom most nőtte ki.Ősszel kint hordta,télen bent.Nagyon kényelmes,puha,strapabíró!Tesónak is jó lesz!
Megéri megvenni szerintem.
Szia!
Nekünk liliputi van, szerintem nagyon jó, a fiam is szereti. Kint is bent is használjuk. Könnyű ráadni a lábára. Télit nem használtunk, de nyáron végig ezt.
Sziasztok, véleményt szeretnék kérni, hogy
ki milyen cipőt használt először járni tanuló kisbébje lábára,
próbáltátok-e a puhatalpú cipőket ebben a járnitanulós időszakban,
ha igen, mi a véleményetek róluk?
Kényelem, mennyire könnyű ráadni a bébre, mennyire tartós, hogy lehet tisztítani, tartós-e...stb. Elsősorban ezen témákban várom véleményeiteket.
További ajánlott fórumok:
- Manduca Ergo Baby vagy Liliputi hordozókról mik a tapasztalatok?
- Debrecenben hol kapható puha talpú kiscipő (Liliputi vagy Pediped)?
- Cinege puhatalpú cipő, vélemény valaki?
- Van valakinek tapasztalata (pozitív, negatív) Tündérputtony, Liliputi vagy Babybooz rugalmas kendőkkel kapcsolatban?
- Liliputi, puhatalpú cipőt lehet használni utcán is?
- Mi a különbség a régebbi és az újabb Liliputi hátihordozók között? Kényelmi, szerkezetbeli különbség van, vagy csak a csuklya? Kényelmes?