Portás (beszélgetés)
Hát, ez sok mindenen múlik...
Első kanyarban a portaszolgálat (mily meglepő... :)), ami alapesetben azt jelenti, hogy ellenőrzöd a ki- és bemenő forgalmat, sokszor tanítás alatt/után az ajtókat. Esetlegesen felkísérni embereket a vezetőséghez, de nagyon sokszor a telefonközpont is. Aztán lehet az is, hogy bizonyos termek kulcsaiért te vagy a felelős. Meg még millió dolog tartozhat a munkakörödbe. Ja, hólapátolás a bejáratnál és a suli előtti járdán, az majdnem 100%, hogy a portás dolga, főleg, ha nincs külön udvari gondnok...
De ez is csak néhány, ami most itt eszembe jutott.
Szerintem menj be a suliba, ahová pályázol, kérdezd meg a portást. :) Ez a legtisztább. Valszeg nem mond majd el mindent, de sokmindent megtudhatsz... És, ha szerencséd van, pont a váltóddal fogsz beszélni. :) Fontos a kollegáris viszony akkor is, ha váltásban dolgoztok... :)
Ilyenkor általában még vannak a sulikban, azt hiszem, csak augusztusban nincs senki... De lehet, hogy portás akkor is van, ez az intézménytől függ...
Egy iskola portásának mik a teendői?
(állást szeretnék pályázni)
További ajánlott fórumok:
- Laminált parketta tisztítására létezik valamilyen portaszító szer?
- Páros lábbal rúgnám ki azt a portást vagy biztonsági őrt,...
- Ti hogyan töröltök port? Jó a portaszító portörlő spray?
- Közalkalmazott vagyok, portás, a szerződésemen aláírás után kézzel írva módosítottak. Ez így hivatalos?
- Művelődési és oktatási központban vagyok portás 12 órát dolgozom egy hónapban. Mindent szeretnék erről tudni