Popsi és hasformálás?hogyan? (tudásbázis)
Általában 40percet taposok, azt is folyamatosan, és igen, ütközésig.
Volt már, hogy egy héten minden nap tapostam. De általában azért 1-2 nap kimarad.. de ez is csak a lustaságom miatt van :)
Egyébként TV-nézés közben nyomom. Úgy gyorsan elmegy az idő.
Kedves Rohiani!
Nem fogod elhinni, de én is azt kérném, hogy légyszi írdd meg a letöltős oldal elérhetőségét. Előre is köszönöm: majmoci48@citromail.hu
Szioka!
A popsiformalo forumon olvastam,hogy tudsz egy jo oldalt, ahonnan le lehet tolteni tornakat. Legy szi` kuld mar el nekem is az oldal nevet.
Koszi elore is.
Sz.
sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Egyébként műanyag hullahopp karikám van és feltöltöttem homokkal h legyen súlya!:-)
Én bízok benne és lelkes vagyok!:-)
Csak 2-3centinek kellene lemenni a pocimrol és az nekem már elég lenne!Na meg persze egy kicsit lehetne feszesebb a popsim!
A hullahoppot én is ajánlom. Nekem nagyon bevált. A hasamról, a csípőmről és a derekamról is jópár cm leolvadt.
És tudom javasolni a (mini) steppert is. Szüleimtől kaptam 2éve karácsonyra, 2hónapig szinte minden nap tapostam rajta, és a fenekem "11cm-rel kisebb" lett. A combomról nem is beszélve. És ezt sokan meg is jegyezték. Most megint elővettem, és újabb -2cm.
Ráadásul remekül feszesít is. Akkoriban jöttem össze egy sráccal, ő meg is jegyezte, h milyen jó feszes a popsim :D Jól esett.
Szülés után kb 6-8 hónappal a gyerekkel együtt tornáztunk, rettentően élveztük mindketten:))
Terpeszülésben a szőnyegen, a gyerek volt a súly, hol egyik, hol másik lábamon hasalt és azt emelgettem. Vagy a hátamon hasalt, akkor előre hajoltam, majd vissza. Rengeteget nevettünk közben:)) Nagyon picike volt, de annyira élvezte és tetszett neki, hogy a mai napig emlékszik rá, pedig azt mondják ebből a korból nem maradnak meg az emlékek. Ma 20 éves és szeret tornázni:)
Én azt ajánlom, hogy váltogast a torna DVD-ket. Ha mindig ugyan azt csinálod, akkor hozzá szokik a tested és egy idő után már nem változik semmit.
Én Rékázom, Norbizon, Czanik Capoeira, Carmen Elektra sztrip aerobik, Tatarek Rezső, Bíró Ica. Minden nap hullahoppozom fél órát, ezzel indul a nap. Minden nap egy 1 órás DVD, minden másnap pedig egy fél (20) órás Réka (van olyan DVD-je, amin 20-30 perces edzések vannak kimondottan kar, popsi, comb, v. has.
Mellette fontos az étkezés, és a sok folyadék (nekem ez még mindig nem megy, mármint a sok folyadék).
Priviben írok egy oldat ahonnan le tudsz tölteni sok tornát.
Én is a Réka dvd-ket ajánlom.3 éve kezdtem az elsővel ma a 3-ast csinálom elég nehéz(bokasúllyal).
Nem a tornától lesz kisebb a melled ,hanem a fogyástól.
Szia!!
Ajánlani tudom neked a R.Réka DVD-ket gyönyörűen formál, ha bokasúllyal csinálod akkor pedig mégszebb lesz, jah és minden DVD-jén nagyon jó a hangulat Hamvai kever, csak ajánlani tudom én 3 éve minden nap csinálom és velem csodát tesz... Az Add önmagad 3 a leghatékonyabb, de amúgy mind jó.