Pókcsípés (beszélgetés)
Talán undornak mondanám nem is félelemnek.
Jó persze, félek attól hogy egy egér/patkány/hörcsög megharap vagy ilyesmi. De már eleve mikor látok elszaladni egy egeret valahol... brrrr.
Amúgy a pókokkal nem volt bajom soha. Csak ahogy megnéztem a képeket elgondolkodtam.
De ha van a lakásban, nem tör ki rajtam a hisztéria :D
Kifejezetten kellemes és vicces érzés ahogy mászkálnak az emberen. A termetesebb bogarak mint pl a szarvasbogár különösen :) meg a sáskák. Nem érdekel ha megmar vagy megcsíp. Egy darazsat vagy méhet is engedek rajtam mászni. Nem bánt ha nem teszünk hirtelen mozdulatot. A nagy termetű pókot meg megtanultam megfogni úgy hogy egyikünknek se essen baja. A kígyók gyíkok dettó.
Piton is volt már a kezembe. Olyan 2 méteres. Mit mondhatnék olyan vagyok mint bármelyik állatbolond. Mindent szeretek.
Irigyellek.
Az sem zavar ha megharap?
Vagy ha rajtad mászkál?
Egyébként furcsa dolog ez, gyerekkoromban kaptam egy horcsogot a barátnőmtol, odatettem Anyum ölébe, erre szegenykem elkezdett sírni visítani hogy szedjem le róla. Pedig a horcsog tenyleg aranyos.
Engem a bekak sem zavarnak, sot. Megfogom a gilisztat, csigat is. Masok meg toluk undorodnak.
En nem tudom hogy mitol alakul ki ez a felelem.
Talan gyerekkori rossz elmeny? Passz.
De teny hogy en egyszer konkretan elajultam egy cuki pok miatt. Gyonyoruen ossze is tortem magam.
Egyebkent mas izeltlabuakat is kedvelsz? Mit szolnal egy legyolo pokszazlabuhoz az ágyadba? :D
pont hogy legyőzni kéne nem???
magyarázd ár meg hogy mi a félelmetes?? bármelyik állatban?? mi az oka??
tényleg érdekel...
Jajedemmeeeg de aranyosak ^^
Na igen.. Nem véletlenül a kedvenceim az ugrópókok :D
Na jó. Olvadok a boldogságról mikor egy farkaspók netán egy cselőpók téved a kertbe. A keresztest etetem sőt meg is simogatom a hálóban XD
Egyszer beköltözött egy óriás keresztespók (a neve ez. nem volt nagy amúgy XD) akkor teljesen odavoltam.
Az imádkozó sáska a másik nagy imádottam. Múltkor megmentettem egyet mert majdnem cicacsemege lett..
Ami pók, az csak rémes lehet.
Na jó, a Vizipók csodapók nem :D
Szűzanya kár volt rákeresnem a zugpókra :(
Brrr...
Jobbulást!
Milyen pók volt?
Mert a dajkapók csípése az ami egyedül kissé komoly. Az összes többi csak ilyen ártalmatlan gyulladással jár.
Gondolom egy zugpók lehetett vagy max egy kicsi farkaspók