Pocakcsengő. Mi ez, hol kapható? :) (tudásbázis)
Ez egy ékszer!
Mindamellett van egy funkciója, amit vagy betölt, vagy nem, de tapasztalatom szerint ezzel akkor is szívesen játszik a pár hónapos baba, amikor rövidebbre vesszük és a nyakunkban hordjuk.
Előnye, hogy nem szakad el, mint az aranyláncunk.
Valószínűleg az első babás anyukák jobban rákapnak, mint a már többgyerekes szülők. Nincs ezzel semmi baj. :)
Szerintem senkinek sem fáj, csak nevetséges, mit el lehet hitetni egyes emberekkel! :)
Józan ész, hová mész?!
Gyenge volt a visszavágó ;)
De mit foglalkozol a vèlemènyünkkel?:)
Abszolút nem "fáj".
Lelked rajta, érezd magad-magatok jól!
Csak vannak, akik különbséget tudnak tenni bizonyos dolgok között.
Tôlem következhet a baba-borostyán-nyaklánc is.
:DDD
De meg ám!
Tőlem vegyél, én adom a legdrágábban!
Jó vétel lesz, megéri!
Tetszik a cím.
Nem tudom, mi az, de kell nekem, bármennyibe is kerül.
:D
Csak azt gondolom, hogy az emberekre mennyi mindent rá lehet sózni! Jó sok pénzért lehetőleg, mert van, aki megfizeti.
Ez is egy ilyen, többek között.
A frász kerülgetne, ha állandóan az az izé duruzsolna a fülembe!
Azok az eladók, akik olyan áruházban dolgoznak, ahol folyamatosan szól a zene, alig várjak, hogy végre csend legyen körülöttük.
Xilofon?? Röhögnék, ha bírnék.
Szegény magzat.
Ez kicsit gyenge volt a végén, de nem baj.:)
A lényeg, hogy neked tetszik, csak elszomorító, hogy minden sz.rt rá lehet sózni az emberekre. :O
Oké, az erősebbek kedvéért, alighanem a xilofonra gondolsz, ami ütős hangszer, persze nem a mai értelmében az "ütős" szónak. :D
A csengőben nincs xilofon, hacsak bele nem fér az is, aki üti. :D Legfeljebb a xilofonhoz hasonló, azaz fémes hangja lehet.
Néha elvan az a picurka a környezettel is, sőt ha csend van, akkor csend van. Én nem zargatnám folyamatosan hangokkal, de ez én vagyok.
Ez a másik kedvenc, az anyuka nem énekelhet neki, beszélhet hozzá, ha pocakcsengője van. :D A munkahelyemen nem fakadhatok dalra, de addig is a nyakamba van a csengő. Szoktam hozzá beszélni és énekelek, de csak otthon.
Szilofon van benne, gyengébbek kedvéért ez egy kis hangszer.
A külvilág zajait mindenképpen meg kell szoknia. Azokat kivédeni sem tudjuk.
Ha amolyan "örömzene" lenne a babának a csengő, akkor az a kérdésem, hogy mi a garancia arra, hogy éppen akkor és éppen ez a hang tetszeni fog neki?
A zenehallgatás annyiban más, hogy nem egyetlen alkalmi hang-inger, hanem folyamatos és változó hangok okozta inger. Ha az édesanya énekelget, akár hallja a baba, akár nem, az az édesanyának is kellemes, és nagyon sajnálom, hogy kiveszőben levő szokás.
:D
Micsoda hasznos és nélkülözhetetlen ékszer!
Mi mindent meg lehet vetetni... :))
Szegény babák, vajon mit szólnának?
További ajánlott fórumok:
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Ha nekem van érettségin egy ötös írásbelim, és szóbelin nem tudok semmit, akkor melyik igaz?megbuktam, vagyk négyest kaphatok csak?
- Mi van akkor, hogyha tudod, hogy mi tenne teged igazan boldogga de azt is tudod, hogy soha nem kaphatod meg?!?!
- Ha adóstárs vagyok, kaphatok lakáshitelt?
- 3. oltásnak is kaphatom a Sinopharmot?
- Írnátok nekem olyan tea nevet, ami gyógyszertárban kapható és diétás, anyagcseregyorsító?