Plasztikai műtét hitelre.. (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem van egy 200.000 forint értékű plasztikai utalványom,jóval olcsóbban odaadom annak,akinek szüksége van rá!Bármire felhasználható,egy bizonyos budapesti klinikán!
Akit érdekel,írjon üzenetet...
bővebb infó>> [link]
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogy működik ez a plasztika hitelre? Köszi előre is.
igy van nem irok mert mindig okosabb valaki
én azt nem értem ha a termsézetes szilimell elfogadott akkor akinek a művebb tetszik ---jelen:)
azt miért itélik el ez itt nem a piszkálodásrol kellene szolni ,de sokaknak ez a lételem
nem kell irni nm jövök olvasni:)
átlagon felüli ház átlagos 2 autó 2 atomgyerek:)
és ezért kuva sokat dolgoztunk és arra költjük amire akarjuk
sokan cigiznek piáznak szóraakoznak ő dolguk erre költik mi cicire és ettől érezzük jol magunkat
anyaságrol meg pszt
legjobb anya -----ezt azok szokták a pofámbaverni akik nem ismernek csak látják a testem....csinálja utának bárki a lombiktol kezdve a 100kilós hormoállat testemböl ezt a mellett,hogy gyerekeimnek meg olyan élete van és olyan szeret veszi körül ami ritka.
ennyi szép napot
mellplasztika hitelre asszem ez a főcim:)
Ez így van. Pl én is erre vagyok bizonyíték.
Egy tök átlagos sportos nő vagyok, tök átlagos 2 szobás lakásunk van, tök átlagos 10 éves autónk.
És nincs kutyánk, de van 2 tök átlagos gyerekünk. Aki ismer, senki meg nem mondja hogy szilikon dudáim vannak.
:*
:)
Nem hal bele, de határozottan jobb neki a kocsiban utazni, mint a buszon.... nem tudom ez miért kérdéses (?)
Mindenki arra költi a pénzét amire szeretné... jó lenne ha egyszer elfogadnátok már, (mindenki tudja kire értem) hogy nem vagyunk egyformák.
Senki ne próbáljon már meg ítélkezni azok felett akik plasztikáztatnak, mert még kerülhettek ti is olyan helyzetbe, ami mások számára elfogadhatatlan és szeretnétek, hogy megértsenek, elfogadjanak benneteket úgy ahogy vagytok.
Szia!
..ez lenne a legszebb!
Kiskapuk!Mindenhol vannak,csak meg kell találni.
Egy ismerősömnek nagyon megnyúlt a hasa terhesség alatt,és pszichológusi javaslatra(önértékelési zavar,öngyilkossági hajlam stb)megműtötték TB-re.
Hallottam már füllapító és orr műtétről is hasonló okokból.
Clau!
Nem akartalak megbántani - az előzményekből a problémád nem derült ki. Megértelek. Az orvos viszont nem tudja előre, hogy a szervezeted hogy reagál... Amikor gondolkodtam plasztikai műtétben (17 öltés arasznyi hosszban), azt válaszolta az orvos, hogy ne kísértsem a sorsot). De a te eseted tényleg más.
:D
Sebaj,már értjük:)
..én kavarodtam meg:D
Gine!Akkor te már teljesen "kész" vagy?-a szó jó értelmében persze:)
Clau!Téged is megkavartalak:$
Ha jól olvasom,3 műtéten már túl vagy...Ezt a 4-et szeretnéd hitelre?
:)
Nekem már van cicim:)Vagy nem tőlem kérdezted?Kicsit megkavarodtam:D
Gine!Tényleg remélem!:)
Neked is sok sikert!
Van már valami konkrétum a 4.-ek illetően?
Évi anyuka!..én még annyit fűznék az első hsz.-odhoz,h a az a legrosszabb szerintem,amikor az ember lánya a saját párja előtt is szégyenkezve érzi magát az általad említett csoffadtkák miatt:(