Igen fáj, igen kellemetlen, pár napig nehezen fogsz leülni, felállni és feküdni - nem mintha most nem így lenne.. De hidd el utána végleg megszűnik minden gond. Reggel mentem be és csak 3 napot voltam bent a kórházban.
Én varrat szedés előtt 1 nappal lezúgtam a lépcsőn kezemben a hörcsögketreccel, partvissal 🤦♀️, végig szántottam 3 lépcsőfokot, persze naná felnyíltam.. De könnyebb volt kiszedni a varratot 😂🤦♀️
Köszönöm a válaszod! Igazából most momentán ennyi kérdésem és érzésem van, amit leírtam. Bevállalok mindent, műtétet, kezelést, csak meg akarok szabadulni tőle és rettegek.
Sziasztok! Nemrégiben fedeztek fel álam pilonidális cisztát tályoggal. A gennyes tályogot felvágták, kitisztították, jelenleg kötözésre járok. Tudom, hogy műtétre/műtétek sorozatára lesz szükségem. Van valakinek esetleg tapasztalata, hogy lehet ezzel együtt élni? Borzalmas belegondolni hogy mik várhatnak rám, műtétek, kiújulás, és társaik. Minden nap órakat sírok, mentálisan nem bírom. Folyton arra tudok gondolni, hogy nem tudok teljesen felépülni belőle, újra meg újra ki fog újulni és újabb műtétek kellenek évekig, melyek pokollá teszik majd az életem és a körülöttem lévők életét. Kérem, akinek van tapasztalata, gondolata, az írja le. Minden segítséget megköszönök.