PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok! (tudásbázis)
Sziasztok!
Kb.fél éve használok ovulációs tesztcsíkot. Legutóbb rendeltem magamnak egy nagyobb adagot hogy elég legyen egy ideig :) Közben sikerült a baba :) Megmaradt viszont 25 db tesztcsíkom,2018.04 ig jó.Neten rendeltem.Érdekelne esetleg valakit átvételre?80Ft/db áron?
Akit esetleg érdekel írjon rám.
köszi :)
Sziasztok
Ma reggel homeroztem (plusz-minuszos ovulacios homerovel) es pluszos oldalon allt a higany.
De viszont a teszt nem mutatta hogy ovulaciom lenne ,mert egy csikos volt!
Vagy ki tudja ezt ertelmezni??
Koszonom
Sziasztok!
Engem az érdekelne a hőmérőzéssel kapcsolatban, hogy mennyire fontos az ébredés utáni azonnali mérés és hogy mit takar is ez pontosan? Mindjárt leírom hogy miért is.
Van egy cicám aki reggel 4 és 5 között szokott ébreszteni, hogy ő éhes. Ha 4-kor felébreszt vagy meg van a min 5 óra alvás vagy nincs. De miután kimegyek a konyhába és adok neki enni, visszafekszem és alszom tovább fél 7-ig. Akkor ezt figyelembe véve mikor mérjem meg a hőm? Illetve mennyire kell betartani az időpontot a mérésnél? Hétvégén is keljek fel korábban, hogy megmérjem ugyan abban az időpontban?
Köszönöm a válaszokat!
sziasztok!
pár dolog ami mindenkinek fejtörést okoz a mikroszkóppal kapcsolatban: teljesen megbízhatóan sajna csak annak működik, akinek szabályos ciklusai vannak normál hormonműködéssel. evvan.
gyulladás esetén azért ad fals eredményt, mert az ilyenkor termelődő anyagok is kristályosan száradnak, mint az ösztrogén.
Jó,jó,csak az előző hsz nem volt egyértelmű,ennyi.
Gratulálok a terhességedhez:))
Nem tudom,hogy miből gondolod,hogy hamar lett. 23éves vok,és 19évesen hagytam abba a fogamzásgátlót. Tavaly volt 3szor peteérésem,és a 3.termékenyült meg. Elötte egyáltalán nem volt.
Ezért jártam vizsgálatokra már 2éve,már úgy volt,hogy lombik lesz.
Sziasztok!
Nekem is van ilyen kütyüm. :-) Már nincs rá szükségem,mert 5 hetes terhes vok. Ha kell valakinek,akkor írjon és szivesen elküldöm postán.
Persze nem kérek érte pénzt. Nem sokat használtam,mert nekem tényleg nem volt peteérésem,így 2 naponta ultrahangra jártam,így nem volt rá szükség,h.nézzem,mert a doki nézte.
Hmm értem.És nálatok voltak gondok a megtermékenyítéssel?Látom két pici fiad van,nagyon édesek.
Nekem is van 2 fiam,most szeretnénk még egy harmadik babát,gondoltam ezt a tesztet kipóbálom.
Szia!
Nekem sem vált be. Össze-vissza páfrányosodott, közben nem is volt peteérésem, mint utólag kiderült.
Ha biztosra akarsz menni, vegyél inkább LH-tesztet és hőmérőzzél! A PG-t meg felejtsd el!
Sziasztok!
Használt már valaki ilyet?És hogy kell használni?Vagy honnan fogom látni hogy termékeny vagyok-e vagy nem?
Szia! De jó, akkor lehet akciózni! : D
nekem még nem volt páfrányos.
Te megvárod, míg teljesen rászárad?
Köszönöm a választ.. utánanézek. :)
A mikroszkópot is használni fogom azért, mert itt a fórum téma elején olvastam, hogy többen annak segítségével estek teherbe. Továbbá utána néztem a Jónás módszernek is. Az astro.com oldalon megcsináltam a táblázatot. Az alapján októberben pl. 6-tól 10-ig vagyok termékeny. Meglátjuk mit mond a többi eszköz és persze a saját "ÖNMEGFIGYELÉS".
Reggel kell lehetőleg azonos időben mérni minden nap nem hónaljba hanem hüvelybe vagy szájba(én szájba szoktam). Ezt vezeted egy táblázatba(a neten is van sok, pl a ciklus.hu-n), és látni a változásokból mikor van ovud, ha leesik és másnap meg felmegy akkor kell akciózni, meg azt is, hogyha sikerülhetett a baba mert akkor fent marad a hőd, ha megjön a mensi akkor meg leesik.
Röviden ennyi, de nagyon sok infót lehet a hőmérőzésről találni a neten.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?
- Mi a véleményetek a vaterás EGENS ovulációs tesztről?
- PG53 ovulációs teszt kimutatja a terhességet?