Pénzügyi és Számviteli ügyintéző képzés (beszélgetés)
Ez ma is így van.
Pszü-t végeztem Soterline-ban. A valódi szakmám nem ez, de pénzügyi területre fejlesztünk, ezért úgy gondoltam elvégzem.
Nagyon kemény tananyag, és az oktatók szerint aki azt elvégzi a mérlegképes onnan már egy ugrás.
Az oktatott, központilag előírt modulok, szakmai elvárások, vizsgakövetelmények megtalálhatóak neten.
Igen a mérlegkepes... jó lenne 🤗
Anno divat volt úgy felvenni valakit, hogy legyen 5 év tapasztalata.. most is van még? Na meg a sógor koma jóbarát...
Szia.
2010ben, de már nem tudom melyik cégnél. A munkaügyi kp. fizette. Nyugdíjjas oktatókkal, akiknek csak szakmájuk volt, és nem tanárok voltak.
Nekem azóta is ott hever a szekrény alján a bizonyítványom.
Nem vettek fel sehova, mondván, hogy a tanfolyam semmit nem ér. Fősulin ugyanezzzel a bizivel többre mentem volna.
Ahogy látom nem sokan tolonganak a válasszal. Nem csodálom, ez a szakma eléggé taposó-malom.
Szerintem szakmailag mindkettő egyformán erős, jó és megbízható. Válaszd azt, amelyik közelebb van, könnyebben elérhető, ill. ha túl nagy az eltérés a tanfolyam díja között, nem biztos, hogy amelyik a drágább, az a jobb!
Jó lenne látni a tananyagot! Valahol meg lehet nézni, hogy melyik milyen tárgyakat, stb. tanít?
További ajánlott fórumok:
- Pénzügyi számviteli ügyintéző + mérlegképes könyvelő
- Nincs meg valakinek véletlenül a pénzügyi számviteli ügyintéző képzéshez szükséges tankönyvek bármelyike?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Szerintetek mennyit keres egy pénzügyi és számviteli ügyintéző?
- 2010 februári pénzügy dolgozat kellene sürgősen (pénzügyi számviteli ügyintézői)
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző jegyzetek, könyvek?