Pelenka kiütés (beszélgetés)
Szia! Ami nekünk csodákat tett, az a Weleda körömvirágos popsikréme. Nem olcsó 1800 Ft egy tubus, de tényleg jó. Van belőle a dm-ben pici kiszerelés is ahol a "minidolgok" vannak 300-400 Ft-ért. Ha gomba is van a dologban, a boraxos oldatot is érdemes megpróbálni. Ahogy már előttem is írták, minden peluscsere előtt popsimosás, törölközés után levegőztetés, és hajszárítóval is rá lehet szárítani., inkább patikai fürdetővel, mert a szappan is irritálhat ilyenkor. Én eleve így teszem tisztába a kislányomat kirúgtam a törlőkendőket... tele vannak mindenféle adalékkal. Jobbulást!
Ha nem tudsz dokihoz menni, lehet érdemes lenne megkeresni a védőnőt, hátha kimenne hozzátok.
Szia!
Kanesten és Bepanten kenőcsöt összekevertem és azzal kentem be. Nagyon-nagyon jó!!!! (Barátnőm patikus, Ő ajánlotta és nagyon bevált!)
Szia!Ilyenkor jó az is,ha a megszokott krémet lecserélitek.Nekünk a Neogranormon is nagyon bevált.Pelenkacserénél érdemes lemosni vízzel a kis fenekét és szárazra törölni,mert a törlőkendők is irritálhatják a bőrét.
Jobbulást!:)
Kislányomnak aki 10 hónapos nő a foga és pelenkakiütése van. Sudocrémet használunk, és mégis tiszta hólyag. :( Sokszor cserélek pelenkát 2 óránként. mit tudok még tenni hgoy hamar elmúljon? orvoshoz eljutnunk most kicsit komplikált lenne.
köszi a segítséget