Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pelenka kiütés fórum

Pelenka kiütés (beszélgetés)

2010. dec. 22. 17:33
az en kis fiam iszonyat erzekeny boru.bepanten csodakra kepes.nagyon kiuteses,piros szokott lenni meg regebben a popo,masnapra mindig letrisztul,elmulik a gyulladas.csakis bepanten ,es abbol vana plusszos,az fertotlenitos az is kivalo
2010. dec. 22. 13:33
köszönöm a válaszokat mindha már szebb lenne. :)
2010. dec. 22. 06:15

Szia! Ami nekünk csodákat tett, az a Weleda körömvirágos popsikréme. Nem olcsó 1800 Ft egy tubus, de tényleg jó. Van belőle a dm-ben pici kiszerelés is ahol a "minidolgok" vannak 300-400 Ft-ért. Ha gomba is van a dologban, a boraxos oldatot is érdemes megpróbálni. Ahogy már előttem is írták, minden peluscsere előtt popsimosás, törölközés után levegőztetés, és hajszárítóval is rá lehet szárítani., inkább patikai fürdetővel, mert a szappan is irritálhat ilyenkor. Én eleve így teszem tisztába a kislányomat kirúgtam a törlőkendőket... tele vannak mindenféle adalékkal. Jobbulást!

Ha nem tudsz dokihoz menni, lehet érdemes lenne megkeresni a védőnőt, hátha kimenne hozzátok.

2010. dec. 21. 23:58

Szia!

Kanesten és Bepanten kenőcsöt összekevertem és azzal kentem be. Nagyon-nagyon jó!!!! (Barátnőm patikus, Ő ajánlotta és nagyon bevált!)

2010. dec. 21. 13:40

Szia!Ilyenkor jó az is,ha a megszokott krémet lecserélitek.Nekünk a Neogranormon is nagyon bevált.Pelenkacserénél érdemes lemosni vízzel a kis fenekét és szárazra törölni,mert a törlőkendők is irritálhatják a bőrét.

Jobbulást!:)

2010. dec. 21. 13:37
szia! Amikor a kisfiamnak van bármilyen kiütése, vagy piros a feneke (pl. az antibiotikum után) ezeken kívül, amit írtál, én minden alkalommal viszem a csap alá, és szappanos vízzel megmosom, jól áttörlöm száraz törölközővel a popsiját. Még egy dolog!! Használhatod a sudocremet felváltva a neogranormonnal!
2010. dec. 21. 13:35
Szia! Vékonyan kend be neki canestennel,főleg éjszakára. Nagyon hamar el fog múlni.
2010. dec. 21. 13:32

Kislányomnak aki 10 hónapos nő a foga és pelenkakiütése van. Sudocrémet használunk, és mégis tiszta hólyag. :( Sokszor cserélek pelenkát 2 óránként. mit tudok még tenni hgoy hamar elmúljon? orvoshoz eljutnunk most kicsit komplikált lenne.

köszi a segítséget

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook