Pármai csirke recept

2 csirke negyedre vágva,
só, bors,
liszt,
6 evőkanál olívaolaj,
2 fej hagyma,
3 sárgarépa kockára vágva,
fél doboz paradicsompüré.
A Pármai csirke elkészítési módja:
A csirkedarabokat megsózzuk, borsozzuk, megforgatjuk lisztben, megsütjük olívaolajban, és kivesszük. A hagymát, a répát megpirítjuk, a paradicsompürét és a csirkedarabokat hozzáadjuk, és lefedve, kis lángon, kb. 30 percig pároljuk, szükség szerint levet öntünk utána. Végül felezett olívabogyót adunk hozzá, és a mártást pikánsan ízesítjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Lolita63, 2011. júl. 11. 20:45
A pármai csirke elkészítési módja és hozzávalói.