Ovulációs teszt és időzítés (beszélgetés)
Nekem az orvosom azt mondja az ovu tesztekre, hogy olyan, mint a kutya vacsorája... Szóval megbízhatatlan, mert ahhoz 24 órán keresztül tesztelgetni kellene, hogy pont eltaláld az LH csúcsot, mert nem mindenkinek van ugyanabban a napszakban.
Hőmérőzz inkább a menzesz első napjától! Hidd el, abból egyértelműen látni fogod a peteérésed.
Én is szinte minden nap máskor kelek, bár úgy nehéz, ha nem jut eszedbe reggel. :)
Amúgy minden rendben a ciklusoddal, rendesen megjön?
A teszt a megemelkedett hormonszintet jelzi ovu előtt. aztán mikor negatív akkor van valamikor az ovu, vagyis azt hiszem. :)
Hőmérőzni nem tudok. Ezt úgy kell érteni, hogy elfelejtem, meg minden nap máskor kelek, mert összevissza dolgozom és érek haza, nincs azonos idő, mikor mérhetném. :)
Dokihoz múltkor mentem, de sajnos mennie kellett műteni így nem tudott fogadni, azóta nem kértem új időpontot, de ezt a ciklust már szerintem kivárom.
Szia!
Igaz, én még nem használtam ovu tesztet, csak hőmérőztem, de sokan azt írták, h a hőmérőzés jobb, mert a teszt csak azt jelzi, h volt-e ovud, a hőmérőzés pedig előre mutatja azt.
Dokinál voltál már?
Tudom, hogy több ehhez hasonló fórum is van, de mindhez régen szóltak már hozzá.
Szóval a helyzet az, hogy jópár hónapja próbálkozunk, de még nem sikerült a baba. Ettől a hónaptól ovu tesztet használok (amit feltöltöttem a képeim közé). Úgy alakultak a dolgok, hogy 7.én csináltam az elsőt, ami elég világoska lett, tehát negatív. Ez a 12. napon volt, aztán csinálgattam minden nap, 10.-én este pár pozitívnak gondoltam, majd másnap kora délután lett az utolsó (képen 5.össel jelzett)ez szerintem pozitív, viszont csináltam este is, ami megint haloványka lett, de csak ezen a napon voltunk együtt. Mit gondoltok? Még időben voltunk, ugye? :)
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok!
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Ovulációs teszt!
- Ovulációs teszt vagy PG/53 mikroszkóp?