Óvodapedagógust keresek Pécsen, de nem találok. Tudtok ajánlani? (tudásbázis)
éppen ezért ajánlottam logopédust!
a beszéd meg nem szorulhat háttérbe, mert annak is van egy ideális ideje, amikor megtanulható azon a szinten, amire majd épülhet az olvasás-írás megtanulása.
Ajánlom, hogy inkább logopédussal vedd fel a kapcsolatot!
A beszédet is és az összes részfunkciót fejleszteni tudja, gondolom, a Te kislányodnál elsősorban a megkésett beszédfejlődés terápiájához hasonlóval, és azért is jobb logopédus, mert nekik van afázia-vagy dizartria terápiához is tudásuk, s mivel a lányodnál az agy érintett, így lehet, hogy speciálisabb megközelítésre lesz szükség a beszéd terápiájában.
Sziasztok!
A gyógytornászunk (konduktor)mondta, hogy óvodapedagógus. Szerintem ugyanúgy a fejlesztő pedagógusra is gondolt egyben. Lánykám le van maradva beszédben és ebből kifolyólag értelmileg is. A mozgással már haladunk.... A félreértések elkerülése végett elmondom (leírom), hogy agydaganatos lett 10 hónaposan,vissza is esett már, így rengeteg mindenen van túl. Nem véletlen, hogy le van maradva és ezt szeretnénk valahogy javítani.
További ajánlott fórumok:
- Hol találok Pécsen ruházati boltot vékony fiatal felnőtt férfinak?
- Gyerekszoba ajtajára betűket keresek, de csak két típussal találkoztam eddig. Tudtok valami jó helyet, ahol találok valami mást?
- A plafonra élethű naplementés eget szeretnék festeni. Tudtok ajánlani olyan oldalt ahol találok megvalósítási ötleteket?
- Az aszalt datolya a gyengém, de nem találok olyat, ami nincs utólag megcukrozva. Ti tudtok ilyet?
- Tudtok ajánlani valamilyen szép születésnapi zenét? Youtube videót szeretnék küldeni, de nem találok semmi jót! HELP!
- Tudtok nekem abban segíteni, hogy hol találok valakit, aki lefordítaná nekem angolra a kórtörténetemet?