Otthoni használatra legalkalmasabb gyantakészülék? (beszélgetés)
Szia!
Nekem X-epil van patronos, de a nagyobb patronost vedd ne a kisebbet. Vagyis tényleg attól függ mit gyantáznál.
Nagyobb patronos jó lábra és nagyobb felületre, kisebb a kisebbekre mint bikini, arc, akár kar is. Nekem karra is kisebb kell.
Sziaaa.
Attól függ,hogy hol szeretnél gyantázni :)
Ha testre akkor a patronos gyanta a legjobb, bárhol be lehet szerezni vagy a cukorgyanta(neten lehet rendelni)
Az előbbihez mindig használok hintőport,hogy jobban beletapadjon majd babaolajjal eltávolítom a gyantamaradékokat.
A cukorgyanta jóval egyszerűbb,vízzel simán lejön.:)
Arcra pedig hideggyantacsík,bár patronos is jó oda.
Sziasztok!
Sokat segítene a véleményetek,hogy vajon melyik az a típusú,márkájú,könnyen ,otthoni használatra alkalmas komplett gyantakészülék a mindenféle kellékkel együtt,ami megkönnyíti a gyantázást?
Illetve,pontosan mik azok az eszközök,amelyek pontosan szükségesek a gyantázáshoz,mit mi után kell,hogyn és mennyi ideig használni?
Én eddig borotvát használtam,de kétnaponta nem dívik szőrteleníteni és időigényes.
Köszönöm előre is a tapasztalataitok megosztását:-)
További ajánlott fórumok:
- Otthoni fitness-gépek használata és tapasztalata
- Gyantázógépet szeretnék venni otthoni használatra, tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ki hol vette, mennyiért, hogyan vált be?
- Szerintetek érdemes nyomtatót vásárolni, otthoni használatra?
- Nyomtató vásárlás! Milyen márkát érdemes venni otthoni használatra?
- Fogyókúra alatti téli mozgáshoz milyen gépet ajánlanátok otthoni használatra? Mit érdemes venni?
- Hagyományos spatulás gyanta otthoni használatra