Otthoni hajhosszabítás (beszélgetés)
Szia rilla23!
A mikrogyűrű semmilyen formában nem árt a hajnak.
Hát az a te dolgod :D
De nagyon nem a kor számit :'DDDDD
16 évesen is lehet igényes munkát csinálni, sőőt, vannak olyan kokler fodrászok X évesen, hogy amit tudnak csinálni...jézusom.
Szia zümikeee!
Nekem van egy csattos pót hajam indiai, 60 cm-res fekete.
sziasztok!Ez engem is érdekelne.Legvégül arra jutottam h maradok eza csatos haj,döntés mellet:) érdekelne kinek mi a tapasztalata ezzel kapcs??:)
Vékonyszálu,nem vmi dus hajam van...sajnos...utobbi idöben hullik is kicsit...ezért nem szeretném a höillesztéses stb modszert választani.Légyszi ide irjatok:) zumi666@msn.com
Ha vkinek van elado csatos haja,irjon:) egész fejre elegendö vagy csak tincs is érdekelne:) Elöre is köszi:)) zümi :))
szia mindenkinek!
ujvagyok a topicon,de engem is érdekelne hol lehet ilyen csattoshajat vásárolni,felvarrva már volt.
köszi elöre is asegitséget!
üdv
Szia,
elküldtem, megkaptad, Mert hibaüzit kaptam vissza?
Sziasztok!
Nekem van csattos hajam, és habár az elején én is kételkedtem benne, mert a sajátom nagyon rövid, és vékony szálú, de megrendeltem. Keveset használtam - max 3 napot - de volt hogy egy teljes napig a fejemen volt és abszolute nem csúszik ki a hajból, max. 1x kellett megigazítani, mert a két kisgyermekem kicsit megráncigálta. Egy hátránya van, valóban csak fül alatti hajhoz ajánlom (ahogy az eladók is), mert ellenkező esetben nem lesz takaróhaj, ami a csattokat, meg a tresszt eltakarja. Nekem sajna elég rövid a hajam, és most rászántam magam a végleges hosszabbításra, ezért a sajátomat eladom. Szőke színű, emberi haj, és 50 cm. Ha érdekel valakit akkor adja meg az emilcímét és képet is küldök róla!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás