mivelhogy itthon vagyok a bátyám is és anyám is, tuti, hogy nevetünk, mert hál'istennek jó a kapcsolat, kb fél órával ezelőtt tüsszentettem, valamint félrenyeltem!tehát most minden ellenem :(
január 1.-jén elájultam a fürdőszobában, és gondolom úgy estem, hogy bevertem valahova!kék-zöld vagyok de a bordámnál nem!azt mondta a mentős aki kijött, hogy majd elmúlik! ahhoz képest egyre jobban fáj!holnap kérek beutalót rtg-re a háziorvosomtól, ha dolgozik!
Mi történt veled? Mit mondtak az orvosok,mit csinálj? Sajna használható tanácsot nem tudok adni, hacsak azt nem hogy kerülni kell a hirtelen mozdulatokat, és a legjobb lenne ha feküdnél, vagy ülnél, nekidőlve egy háttámlának. Mihamarabbi gyógyulást kívánok neked!
koszonom, ezzel probalkozom, de aludni igy is alig tudok! nem tudom mihez kezdjek, néha már a sirás kerulget!most tusszentettem nah az eléggé fájt!woááá
Bármilyen fájdalom csillapító ami máskor is használt.Kíméld magad, ne laposan feküdj, hanem félig ülő helyzetben.A teljes fájdalmat ez sem fogja megszüntetni, de ezekkel csökkentheted
Sziasztok! Olyanok segítségét kérném akinek esetleg volt már bordarepedése!borzalmasan fáj, és nem tudok vele mit csinalni!Feküdni se tudok!Ötletek? kösönöm!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.