Összeesküvők (beszélgetés)
Mása mással, akár Marcival még esélyes is lehetett volna! 4 párbajról jött vissza elég meggyőző százalékokkal...!
Az h Alekosszal 19%-ra futotta nem az ő hibája...!
Ki veszi be ezt a nagy egymásra találást?
Sebaj! Most egy jó darabig nem lesz ingyen koszt és kvártély..!
Hello Gagababi”!
Megint hasonló a véleményünk. Csengét én az első perctől nem kedveltem. Én benne végig az érdekkapcsolatot láttam .
Azt sem szerettem, hogy őket végig kivételezettként tolták előtérbe, sokkal többet szerepeltették mint másokat. Ez volt az oka annak is, hogy már régen leírtam, hogy ők lesznek a győztesek.
Így volt ez a TV2 előző vetélkedőinél is. Mindig olyan érzést keltettek, mintha előre lezsírozták volna, hogy ki lesz a győztes. Nem tudhatom, csak érzéseim lehettek.
Tény viszont, hogy eddig talán soha sem az győzött, akit a fórumok jelzései alapján vártunk.
Ha ezen a vetélkedőn a legszerelmesebb párnak kellett volna győzni, akkor azt gondolom, hogy ők nem a Csengéék.
A villában a jelenlévők nem tudták, hogy Alekosz hamis játékot űz, amikor előre betanult szövegeket idéz, mintha a sajátjai lennének, de mi jó néhányan itt kinn, akik járatosak a filmekben, észleltük és hangot is adtunk neki.
Már akkor nyilvánvalóvá vált, hogy egy nagyképű, kívül-belül üres, fecsegő, senkivel van dolgunk.
Igen! :) Meg a Terminátorból is!
Csak az az érdekes h míg a vv-ben asszisztáltak neki Tilláék meg jót röhögtek rajta egyet az élőben utoljára, hogy legalább valami hasznuk is legyen belőle ...!
Nemcsak ebből tanult be dialógusokat, hanem a Gladiátor-filmből is-a VV4-ben, de ott sajátjaként adta elő..
:))
Nikóék tényleg lehet h kicsit őszintébbek voltak! Gondolom Csengéék inkább voltak vállalhatóak!
Ez a görög jóember meg eléggé kipukkadt a végére! A vv-ben is nyugodtan lehetett volna valami ilyesmi! A kínos mosolya alapján szerencsétlen Mása talán ott fogta fel h mi is a helyzet:
150-szer látta a Ben Hur-t...!
Azt hittem, hogy csak pár irigy ember írja,hogy a KisCsenge nem szerelmes Petibe, sőt...de találtam egy cikket,amiben szintén megemlítik...
" Azt a videót persze nem játszották be, mikor pár napja Ági mama sírva kérdezte Csengécskét: "Azért végigcsinálod Petivel?" Csenge pedig annyit válaszolt: "Kénytelen vagyok!" "
Miről beszélünk?
Szerintem Niko&Ricsi lehet,hogy az elején nem voltak szerelmesek egymásba, nyilvánvaló, de evés közben jön meg az étvágy...az,hogy folyton szájra puszilkodtak, az sok mindent elárul...mi is folyton így teszünk a párommal,(főleg a kapcsolat elején, még állandóan fogtuk egymás kezét is)
Majd az idő igazolja,hogy melyik páros "valódi"
Ez esetben Csenge elveszi Petit...muhaha
Szegény Peti...
Csengéék nyertek és már nősülnek is! :)
Alekosz max ihat a lagzin!
Úgy tűnik az egykori hatalmas rajongó tábora nem húzta be ALekoszt pedig médiatörténelmi eseményre és duplázásra készült...!
Majd remélem még utójátéknak az RTL leperli a gatyáját is erről az jóemberől és csak azzal jut be a tv-be!
Pfuj Mása, szükségvolt eddig lesüllyedni?
Nemrégen még azt mondta, hogy nincs az a nyeremény, amiért Alekosz...