Örülnék, ha minden óra DominÓra lenne 🙂 (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Lényegében csak önmagammal versenyzek mivel nem jutok hozzá minden dominórához. Főképpen az éjszakaihoz. Nem vagyok hajlandó csörgőre húzni az órát és felkelni emiatt!
Az meg idegen tőlem, hogy mást kérjek meg, hogy felvegye a domínómat.
Ne kényszerítsék az embert egészségtelen dologra!
Meg természetesen a dolgozók még nagyobb hátrányba kerülnek!
Közben erre is kiagyaltam a megoldást: Oké, legyen Dominóra és aki híve a Dominórának, az csak Dominórában vegye magához a domínóját. Aki nem híve a Dominórának az Dominórán kívül is felvehetné a maga domínóját. Lényeg, hogy napi nyolc domínó járjon egy embernek. Feltéve, ha van helye hozzá.
Hogy aztán mások nyolcnál több domínót szeretnének, az már nekem mindegy.
A játék egyik fontos része veszne el.
Sokan izgulva várják a következő dominórát és azt, hogy ők legyenek az elsők, akik bejegyzik a következőt.
Az éjszakai dominórák pedig éjszaka is forgalmat generálnak az oldalnak.
Többünknek volt olyan javaslata, a 8 dominóját az ember bármikor magához vehesse. Nyilván úgy, ha van hozzá hely. Akkor lenne mindenkinek nagyjából egyenlő esélye a versenyben. Nem egészséges éjszaka csörgőre húzni az órát amikor dominóra van illetve nappal is a dominórákra figyelni, amikor pont másra kellene. De nem lehet... Mert ki tudja miért nem...
(Ajándék lónak ne nézd a fogát! - Ez is igaz.)
kedves fi...
bocsänat, de a kerdesed felreertettem.
azt hittem karoräkrol beszelsz.
en a grand seiko-t jobban kedvelem.
az idö muläsät az is mutatja...
További ajánlott fórumok:
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- 5-10 kg mínusz április végére!!!! Ki tart velem?minden támogatás jó lenne!
- Örülnék ha több részmunkaidős állás lenne, mert így 50...
- Érezted már azt, hogy jó lenne ha mindennek vége lenne, veled csak rossz történik és sosem lesz vége...?
- Egyetértesz, hogy minden embernek javallott lenne terápiára, vagy pszichológushoz járni? Mit ajánlotok nekem?
- A médiatörténelem legjelentősebb filmjei. Írnátok ilyen filmeket, amiket mindenképpen érdemes lenne megnézni?