Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Örülnék, ha minden óra DominÓra lenne 🙂 fórum

Örülnék, ha minden óra DominÓra lenne 🙂 (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

17. 80ASIQ (válaszként erre: 11. - Globus)
tegnapelőtt 14:21

Lényegében csak önmagammal versenyzek mivel nem jutok hozzá minden dominórához. Főképpen az éjszakaihoz. Nem vagyok hajlandó csörgőre húzni az órát és felkelni emiatt!

Az meg idegen tőlem, hogy mást kérjek meg, hogy felvegye a domínómat.

Ne kényszerítsék az embert egészségtelen dologra!

Meg természetesen a dolgozók még nagyobb hátrányba kerülnek!

16. 80ASIQ (válaszként erre: 11. - Globus)
tegnapelőtt 14:15
Hát igen...
15. 80ASIQ (válaszként erre: 7. - Amaunet)
tegnapelőtt 14:13

Közben erre is kiagyaltam a megoldást: Oké, legyen Dominóra és aki híve a Dominórának, az csak Dominórában vegye magához a domínóját. Aki nem híve a Dominórának az Dominórán kívül is felvehetné a maga domínóját. Lényeg, hogy napi nyolc domínó járjon egy embernek. Feltéve, ha van helye hozzá.

Hogy aztán mások nyolcnál több domínót szeretnének, az már nekem mindegy.

14. tulipán*** (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 10:36
meg tudlak érteni. Irj a moderátoroknak (HOXA) hogy ez a véleményed. Én már megtettem, ha többen írunk, akkor változtatni fognak.
márc. 20. 17:34
Én mindössze pár napja dominózok - pontosabban csak szeretnék -, de el is ment a kedvem tőle. Ebben a formában számomra élvezhetetlen ez a játék. Kár érte.
márc. 20. 17:32
No' mijahezjett? 🙂🍀
11. globus (válaszként erre: 5. - 80ASIQ)
márc. 20. 17:30
Aki dolgozik, még ennél többet is bukik, nem csak az éjszakait. Nem hiszem, hogy minden vágya éjjel-nappal tolni. A bármikor felvehető 8 igazságosabb.
márc. 20. 17:04
Én is. De még mennyire!
9. Biciklis_ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 19. 17:59
Szerintem kevesen játszunk,az a gond.
8. Myra
márc. 19. 15:00
Én is
márc. 19. 13:55

A játék egyik fontos része veszne el.

Sokan izgulva várják a következő dominórát és azt, hogy ők legyenek az elsők, akik bejegyzik a következőt.

Az éjszakai dominórák pedig éjszaka is forgalmat generálnak az oldalnak.

6. Csicsi25 (válaszként erre: 5. - 80ASIQ)
márc. 19. 13:44
Szerintem így izgalmasabb, bár én nem versenyzek. Azt viszont támogatom, hogy minden óra DominÓra legyen.
márc. 19. 12:30

Többünknek volt olyan javaslata, a 8 dominóját az ember bármikor magához vehesse. Nyilván úgy, ha van hozzá hely. Akkor lenne mindenkinek nagyjából egyenlő esélye a versenyben. Nem egészséges éjszaka csörgőre húzni az órát amikor dominóra van illetve nappal is a dominórákra figyelni, amikor pont másra kellene. De nem lehet... Mert ki tudja miért nem...

(Ajándék lónak ne nézd a fogát! - Ez is igaz.)

4. Hansika (válaszként erre: 3. - Hansika)
márc. 19. 11:17

kedves fi...

bocsänat, de a kerdesed felreertettem.

azt hittem karoräkrol beszelsz.

márc. 19. 11:14

en a grand seiko-t jobban kedvelem.

az idö muläsät az is mutatja...

márc. 19. 11:08
🙂.🤘.🍻.🤠.👍.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook