Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrspray függőség fórum

Orrspray függőség (beszélgetés)

10. andi6020 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 16. 19:41

Mi az, hogy akár? Vagy van orrsövény ferdülésed, vagy nincs.

Valami oka van, hogy rászoktál az orrsprayre. Mi az?

Ha az orrsövény ferdülés az, akkor azt kell megműteni. Ha csak egy rossz szokás, akkor vond meg először az egyik orrlyukból, aztán a másikból.

Írhat fel fülorrgégész gyógyszert is. Nem jut eszembe a neve, de gondolom az orvos jobban is tudja ezt nálam.

9. Guruljka (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 16. 19:33

De nem a porc nő meg, csak tágul a nyálkahártya és az alábélelő szövet.

Ahhoz azért elég hosszan és elég gyakran kell belőnöd a nedűt szegény orrodba. Értem, függőség. De mégsem értem, nekem MÁR nincs függőségem. Le lehet azt küzdeni.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Andi6020)
2020. márc. 16. 15:12
akár, vagy orrkagyló kissebbítő műtétre.
2020. márc. 16. 15:10

"Az orrkagylók megnagyobbodásának számtalan kiváltó oka lehet, úgy mint például allergia szövődménye vagy hosszan tartó orrspray használat – orrspray függőség, esetlegesen orrsövény ferdülés. Azoknál akiknél ezek a körülmények tartósan fennállnak gyakran kezdenek el megnagyobbodni az alsó orrkagylók erekkel és vérrel bőségesen ellátott lágy szövetei. Gyakori mellékhatása az orrkagylók megnagyobbodása bizonyos gyógyszereknek – első sorban vérnyomáscsökkentőknek. A tartósan megnagyobbodott szövetek kellemetlen hatásai közé tartozik a rossz orrlégzés, a horkolás, a kevesebb oxigén miatt esetlegesen fáradékonyság melyet az alvás alatt is befolyásolják a megduzzadt orrkagylók ezért gyakran alvással se tudják kipihenni kellőképpen magukat azok akik ezektől a tünetektől szenvednek."

[link]

2020. márc. 16. 13:09
Én még nem hallottam, hogy az orrkagylók megnagyobbodnának, de az állandó spray tönkreteszi az orrnyálkahártyát, a természetes védekezést.
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 16. 06:59
Amúgy milyen műtétre gondolsz? Orrsövényferdülésed van?
4. vivo44 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 15. 23:06

Szia.

Orrspray-ről párologtatóra téréssel.

3. andi6020 (válaszként erre: 2. - Akivagyok)
2020. márc. 15. 22:18
Szabad
2020. márc. 15. 22:07
Évekig függő voltam , orrpolip miatt. Nem olyan rég, egy kollégám ajánlott egy orrsprayt. Ez nem okoz függőséget és még használ is. Egyedül meg nagyon nehezen, szenvedve.És általában csak rövid ideig tudtam megállni , hogy ne használjak orrcseppet. Volt hogy forralt sós vizet töltöttem az orrcseppes üvegbe azt használtam helyette. Aztán próbáltam , hogy semmit nem használok. De nagyon szenvedtem. Ráadásul az a gond a függőséggel, hogy igazából az orrcsepp nem is használ a problémádra, de mindenképp úgy érzed , hogy használnod kell. Itt nem irnám ki az orrspray nevét, mert nem tudom szabad e.
2020. márc. 15. 21:45

Sziasztok.

Ki, hogy szokott le az orrsprayről? Tudtommal a sok használattól az orrkagylók megnagyobbodnak. Műtét nélkül, hogy sikerül leszokni!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook