Önkielégítés szabadon (beszélgetés)
:D
miylen megint? 2010 januárjában volt az utolsó hsz az előző ilyen fórumban,amihez ezt is hozzácsapták:D
Aggasztónak találjátok a témát?
.....Szegény gyerek eltévedt mondjuk kicsit,ha ötlketeket akart,ha élményeket megosztani..
Kedves mindenki!
Neketek mi volt a legextrémebb hely ahol önkielégítést végeztetek? Várom a történeteket
"Egyébként abban teljesen igazatok van, hogy egy lány nem fogja nagyon elmondani, hogyan és miként masztizik!"
Kivéve ha fizetsz neki a neten, mert akkor néhány nőt még meg is nézhetsz közben. :-))
A jégkorongozó játékos odaáll az edző elé és ezt mondja:
- Úgy döntöttem megnősülök mester!!!
Mire az edző:
-Rendben van fiam.......de a hokizást ne hagyd abba!!!!
Sziasztok :)))
Én csak azt nem értem, hogy néhányan miért pont ezen a témán vannak felháborodva, amikor néhány fórumon pasik és nők is nyiltan fejtegetik, hogy hogyan nyalják ki vagy szopják le a párjukat, vagy forditva (bocs a kifejezésekért, de ott használják igy a beirkálók), és érdekes módon oda nem érkeznek felháborodott hsz-ok, pedig mennyivel kevésbé indiszkrét vagy magányügy, mint ez a kérdés?! Sőt! Oké, az más dolog, hogy valaki nyiltan bevallja, hogy a buszon :D de hogy maga a téma miért ilyen "biztositékkivágós"??? :P
:-)
egyébként még nem tudni
ááááááááh
egyetemen manapság mindent szabad
ja és egyszer orvos lesz a gyerekből
szegény tesód!
nem vertétek szét a padot a fején?
Nem lett komplexusa a tesódnak?
nem én
a hugom kapta rajta az egyik csoport társát
:)
Éljen!
Gratulálok!
:)
Nagyooon! :D
egyébként tééényleg nem az a perverz aki csinálja hanem aki néézi! :D
Egyébként abban teljesen igazatok van, hogy egy lány nem fogja nagyon elmondani, hogyan és miként masztizik! Mi pasik valahogyan sokkal nyíltabbak vagyunk ez ügyben.
Lehet mert csak ott lóg aztán ha eszünkbe jut elővesszük aztán hali.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan végzel önkielégítést?
- Mindenki végez önkielégítést a párja mellett is?
- Ciki az önkielégítés?Párkapcsolatban élőknek?Egyedülállóknak?
- Lányok, kisgyerekkorom óta egyféleképpen végzek önkielégítést, ez normális?
- Egyedülálló nőként gyakran végzek önkielégítést.
- Párkapcsolatban miért és milyen gyakran végez az ember önkielégítést?