Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Önéletrajz. Manapság milyen önéletrajzot szokás írni? Tudtok valami jó mintát? fórum

Önéletrajz. Manapság milyen önéletrajzot szokás írni? Tudtok valami jó mintát? (tudásbázis)

12. brájgátta (válaszként erre: 11. - Haaeen)
2008. nov. 27. 22:07
Köszönöm szépen!
11. haaeen (válaszként erre: 9. - Brájgátta)
2008. nov. 27. 21:48
vagy pedig [link]
10. haaeen (válaszként erre: 9. - Brájgátta)
2008. nov. 27. 21:47
az europass.hu-n van magyarul is, ha pedig átállítod a nyelvet, akkor angolul.
2008. nov. 27. 20:09
És angol nyelven valaki tud vmi jó mintát?
2008. aug. 26. 09:19

Köszi, egész este keregéltem de akkora a választék hogy gondoltam megkérdezem hátha ti tudtok valamit erről, hogy mostanában melyik a jobb. Én is az amerikai felé hajlok mert lényegretörő, de láttam olyat is ami kicsit kifejtősebb de már tényleg nem a hagyományos önéletrajzokat kérik.

Igyekszem valami átfogot választani, mert különböző munkahelyekre adom be őket. Köszi mégegyszer

2008. aug. 25. 22:18

A Google-ba ird be, hogy europass önéletrajz, a lányom szerint van minta fent.

Egyetértek azzal, hogy csak a lényegre kell szoritkozni manapság. Fő cimeket irsz, kettőspont és pl. személyes adatok: - .....

- Iskolai végzettésg

- Munkahelyek:

- beosztások:

- motiváció

-elvárás a munkahellyel és munkával

- bér (ezt nem tudom biztosan)

6. fe6fe7671f (válaszként erre: 2. - 025c5b6977)
2008. aug. 25. 20:57

Attól függ, hogy milyen munkakörben szeretnél dolgozni.

Az viszont igaz, hogy már nem érdekel senkit sem, hogy kik voltak a szüleid, és hogy vannak-e testvéreid.

Az általános iskolát sem szokás már beleírni, mivel az kötelező mindenki számára, főleg, ha magasabb iskolája is van, akkor azt ki szokták már hagyni.

2008. aug. 25. 20:39

[link]

itt találsz

2008. aug. 25. 20:23
Amerikai tipusú. Csak a ténykere szorítkozva, néhány mondattal a motivációról. Fénykép kötelezö:)
2008. aug. 25. 20:23

Érdeklődni kell a cégnél, hogy milyen típust kérnek. A hagyományosat általában főiskolák, egyetemek kérik, mivel abból sokat megtudnak a diákról - hisz önmagáról, a családjáról és érdeklődési köréről ír.

Az amerikai típus inkább felsorolást tartalmaz, így a cégek ezt jobban szeretik, hisz átlátható.

2008. aug. 25. 20:20
Keresgélek a neten, de annyi változata van már, hogy igaziból nem tudom melyik lenne jó. Egy időben az amerikai típusot nyomták nagyon.
2008. aug. 25. 20:16
Önéletrajz. Manapság milyen önéletrajzot szokás írni? Tudtok valami jó mintát?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook