Olasz hegyek és síelés (beszélgetés)
És milyen messze van Corvara Val di fiemme-től?
Mert ha nagyon rosszak a pályák akkor szerintem inkább átmegyünk oda!
Sífutni semelyikőnk sem tud,meg engem pl. annyira nem is vonz...
De köszi az ötletet! :)
Szerintem ne keseredj el,ha megerkeztek berelj ki 1 sifutolecet,allisd a sicipöd walkingba es menj el sifutni!
En terhesen kezdtem,mert nem sielhettem,de azota szivesen megyek mert szerintem nagyon elvezetes-a gyerek mar 3 eves.
Aztan jövöre mashova mentek-vagy visszatertek,mert megtetszik a sifutas...;))
Szia,Cortina mar legalabb 10 eve le van pattanva!!Csodalom,hogy eddig is kibirtatok..
A palyak meg vacakok,mert nincs összekötve a Superski-vel.
Itt Corvaran azert szuper,mert napokig sielhetsz ugy,hogy nem ismetelsz palyat-mindenhova eljutsz sivel mert mindennel össze vagyunk kötve.
Évente 1x legalább Cortina . Szuper pályák,jó hütték, és főleg jó társaság.
Eddig a Misurinában laktunk, de többet nem megyünk. Teljesen lepusztította az új vezetés.
Kosz van rendesen, egy teremben kell kajálni, régen
a főétteremben volt a kiszolgálás. Egyedül a kaja maradt jó (mivel a szakács a régi).
Egyébként a sok negatívum mellett még baromi drága is.
Februárban Murauba megyünk. Ott még nm voltunk.
Jajj,neee...
Sajnos már le van foglalva a szállásunk...
Sziasztok!
Síelt már valaki Val di fiemmeben?
sziasztok!
ha valakinek szüksége lenne egy sínadrágra, én eladom az enyémet. Columbia fekete, férfi S-es méret, ami a női M-esnek felel meg kb. nagyon jó állapotban van, képeket tudok küldeni.. érdeklődni privát levélben.
-szivesen mennék.. :)))
-most???? indulhatunk :))))
Én voltam, még régen, Bormióban. Nagyon király volt. De 6éve inkább Franciaorszégba járunk, mert olcsóbb, mint Olaszország. Rengeted pályaszállás van,ami olcsó is (apartman), és a közepes-kisebb síterepek (50-150km pálya) síbérletei olcsóbbak az Olasznál v. az Osztráknál. Hátránya, hogy irtó messze van, és viszonylag szűkösek az apartmanok.
Olaszban viszont olcsóbb a síterepen bármit fogyasztani, mint Fr.o-ban. És a tipikus olasz hangulat!!! Az király! Jajj, menjünk már síelni!!!
Na látod! Inkább síelj vidáman, mint hogy depi gondolatokkal küzdjél!
Sajna én nem síeltem, de láttam Olaszország gyönyörű hegyit! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Valaki síelt már Olaszországban?Vagy akárhol máshol?
Én 2x voltam 1-1 hetet Olaszországban (Fai della Paganella),és felejthetetlen élmény volt!A friss levegő,a lenyűgöző táj,a hegyek,és persze maga a sport!
Az ember minden gondjáról megfeletkezik,érdemes kipróbálni,ha megteheted!Megéri!!!
További ajánlott fórumok:
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- "Leg"-ek /emberek, állatok, növények, hegyek, völgyek, stb./
- Amerikai városok, államok, hegyek, folyók, stb ABC SORRENDBEN!
- Holnaptól akkor úgy túrázzunk, hogy akár félúton a Remete barlonghoz is előugorhat egy rendőr mert nyilván nincs a hegyekben maszk rajtam?
- Mikor fog idén leesni az első hó? (nem a hegyekben)
- Menstruáció előtt falási rohamaim vannak! Sós édes, kalória hegyek! Ti is igy vagytok vele vagy csak én!?