Az ilyen viselkedés skizofréniára utal? (tudásbázis)
Esetedben teljesen mindegy a diagnózis.
Nagy a gond. Amennyiben a sajátjait is eltiltották, gondolom te sem akarod rábízni a sajátodat egy dühöngő emberre, főleg, ha ezt láttad a saját szemeiddel is.
Pfu regen ahol albiban voltam egy parommal ott mielott bekoltoztunk meg kelett javitani au uvegajtot mert valami skizo drogos elt ott es szetverte
Egeszben az a leggazabb h gyereke is volt a pasinak es kisgyerek mellett torte zuzta a lakast. Nem csak drogos volt hanem skizo is elvileg. Legalabbis ezt mondta a lakas tulaja.
Nem lehet,hogy dühkezelèsi probléma?
Nem vagyok jàrtas ebben de egy skizot màr làttam. Ő szó szerint szètlocsolta a hàzat a dèmonok miatt.
A diagnózist nem tudom.
De miért kellene a közelébe engedni a gyerekedet? Mármint ha családostul találkoztok, akkor nyilván ott vagy a gyerekeddel te is. Rábízni meg nem fogod a gyereket, gondolom.
Van egy nő, nagybátyám feleségének gyereke.
Elvált és elvették tőle a gyerekét, mert pszichiátriai beteg, állítólag őrjöng, meg belevágja a kezét az üvegajtóba és ilyenek.
Próbáltam érdeklődni, hogy ez milyen baj, de hárítanak?
Ő akkor skizofrén?
Hogy engedjem majd a közelébe a születendő gyerekemet?A saját gyerekével is csak felügyelettel találkozhat. Jár pszichiáterhez, szed gyógyszert, időnként be is fekszik a kórházba.
További ajánlott fórumok:
- Vajon mi lehet ilyen viselkedés mögött?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Milyen a skorpió jegyű baba viselkedése?
- Téged az ilyen viselkedés idegesít?
- Milyen a hasfájós baba viselkedése?
- Milyen könyveket tudnátok ajánlani, ami azt boncolgatja, hogy egyes viselkedésformák hogyan vezethetők vissza a gyerekkorra?