Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Normális hajhullás IR PM mellett "gócos fog" fórum

Normális hajhullás IR PM mellett "gócos fog" (beszélgetés)

jún. 15. 16:25
Nem írt neked senki.Nem véletlen. Jártál te általános iskolába? Ha igen, próbáld meg újra a bejegyzést.
jún. 14. 22:31

Sziasztok!

Tavaly juliusba vettem èszre hogy a kelletènèl jobban hullik a hajam... eddig is pm beteg voltam de a hajamon nem mutatkozott! Oktober vègèn vèrvèrel 22 tsh! Gondotam itt lesz a gond Endo doki 25mkg ot emelt aprodinkènt 100 mkg ig... januàrban konrol volt tsh 4 volt mondta tartsam ezt a dòzis... de a hajam màr nem ettől hullik..

Feberuàrban nagyon rosszul voltam èjszaka felriadas szìvdobogàs azt hittem meghalok többször előfordult..de közben kutakodtam ès a hajhullàsra kijött az IR ès figàszati góc.

Elmentem magànban terhelèses cukorra holott egy magàn orvosnak se jutott eszèbe levetettem a tsh val.

Tsh 0.0015 lett ès beigazolodott az IR.

Közben màrciusban kihuzattam a fogam sőt azòta minden hónaoba jàrok kezelèsre...

De mind eközben vàltozàs nincs

2 endokrinoligus

3 bőrgyogyàsz

Nőgyògyàsz

Fül orr gègèsz

Figorvos

Immunologus

Hasi uh

Ès a hajam mèg mindig hullik...LEHET ELVESZTEM MÀR A SZÀMOKBAN🥹 nem tudom mi a normàlis...mert a tömege csökkent ès màr a kevesből is sok ha hullik...

Nem èrtem a dokik letoljak a hajat!!!

Ha gócos fogat hùznak ennyire sok idő mìg kiürül...

Mar nem tydom de lelkileg tracson vagyok🥹🥹🥹🥹

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook