Norbi ducitréningjéről mi a véleményetek? (tudásbázis)
6-8 kilóval mit akarsz a Duitréningtől? ;) Az a száz felettieknek lehet jó, bár szerintem még ők is elalszanak rajta :
Ezt sasold meg:
Én nagyon elfogult vagyok vele, ha beírod a nevét: Billy Blanks, egy tucatot talász, és tényleg nagyon jók.
De kereshetsz zumbát, deep work-ot, Péntek Enikő videókat, tele a net jobbnál jobbakkal.
Norbitól egyébként is megőrülsz ;)
Norbi tornák jók. De csak a mozgástól fogyni nem fogsz.
Fogyni fogsz ha kevesebbet eszel. Ha a bevitt kalória kevesebb mint amit felhasználsz. Ez a titok.
Két éve minden nap 30 percet mozgok. Csak ettől egy granyót nem fogytam. Az igaz, hogy az állóképességem és az erőnlétem javult. Viszont ha odafigyelek a kajára azonnal fogyok.
eszel hizz, nem eszel , fogysz, a zidő paraméter sjnso nem mérhető....
ne reménykedj, csakis akkor fog fogyni ha nem eszel.... na meg minden ál luxury post ignoáéni kell, ők sajnos a helyi placsintásik elől elveszik a tért.
en anno 35 kilot fogytam a tornaival. Az elejen a ducitreninggel kezdtem, aztan ahogy elbb is mondja, ereztem, hogy mar keves, ugyhogy a kickboxra es az aerobzonara valtottam. kb 1 honap utan, ha nem elobb. azokkal folytattam, neha elmentem futni, es nagyon szigoruan betartottam az etrendet is, illetve itt-ott vettem 1-2 termeket is, de eleg dragak, ugyhogy inkabb csak az 1-es kodu eteleket ettem tobbszor kisebb mennyisegben.
utalom a mediaszerepleseit, maga a ficko sem szimpatikus, de a modszere hatasos szerintem. ;) kitartas, menni fog!
Bocs, javítok: Ducitréning.
Aki csinálta, hatásos volt-e, hetente hányszor kell csinálni? 6-8 kilót szeretnék leadni. Persze később mást is csinálok, ha ez nem elég, de ezzel kezdeném.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek Update Norbi olimpiai véleményéről?
- Mi a véleményed Norbiról és az Update módszerről?
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Mi a véleményed Schobert Norbi a Hal a tortánban való étkezéséről? Szalonna, palacsinta..stb.
- Norbi Ducitréning 1 -hez tartozó diétát tudja valaki?
- Mi a véleményetek a Norbifitről illetve a másik tablettájáról a Carb Blockról?