Nincs kudarc, csak intelligens újrakezdés! 2010.01.01. (beszélgetés)
Jelentem, már egy ideje jól vagyok. Másnap már semmi bajom nem volt. A doki szerint valami járvány-féle volt... Hát, a vendégeinknek is továbbadtam, úgyhogy most szerethetnek!:D
A célomban pedig abszolút segített!:D
Szegénykém....remélem nem vészes...:S
De azért lehet segít majd a céljaidban!:)
És ha még közelebb kerülsz a célodhoz,az lehet megkétszerezi majd az erőd!!!!!!:)
Na, gratula!:) Ügyes vagy nagyon!
Én kitartok, de ha így folytatom, akkor pár nap és 61-ről 55-re fogyok. És ez most nem jó hír, ugyanis gyomorrontásom van.:S Nem tudom mit csináljak, már bevettem 2 széntablettát, de semmi.:(
Én január óta nem álltam meg,csak voltak rosszabb napjaim...
De az első cél május 1ig 60kg alá menni...az már csak 2 kg...:)
Meglesz,nincs szarakodás!!!:)
Sziasztok!
Itt vagyok én is, és csinálgatom ahogy tudom..
Most tart még a mélypontom,de nagyon remélem hamar beindul a fogyi újra!
Holnap szerintem csinálok egy gyümi ill.lé napot,már nagyon rámfér!
Az életmódváltásomból nem lett semmi, ezért mindent eszek mértékkel (kivéve édesség, chips), viszont vacsira kizárólag gyümölcsöt. Azt is hat előtt. Utána pedig semmit. Ne kérdezd, hogy bevált-e, mert 3 napja csinálom így, de sokan ajánlották.
Olvastam olyan módszerről is, hogy egyik nap fogyisan kell enni, másik nap meg ami jólesik. Így kibírod a fogyis napokat is és elvileg ettől is ugyanúgy le lehet fogyni, mintha állandóan koplalnál... Hát nem tudom. Ki kell próbálni mindent!:)
Mellesleg, örülünk, hogy újra csatlakozol!:)
Sziasztok!:)
Tegnap voltam edzeni,egy fél óra nem kellett,de ömlött rólam a víz,pedig csak 10 perc futás,10 perc lépcsőzés volt,végén kis hasizommal.Jól esett.Beszéltem az új edzőmmel is.Kedden kezdünk,nagyon durva lesz.Azt mondta,nekem leginkább felsőtestre kell dolgoznom.Már alig várom,fájni fog,de jön a nyár és a bikini szezon.Menni kell!!! :D
Black_angel.19: Popsira a guggolás,nagyon sok guggolás,combra meg hát,futás,biciklizés.
:)Gratula!Csak így tovább!
Remélem a te optimizmusod átragad rám is,most vagyok a mélyponton,nem tudok figyelni a kajálásomra!:SSSS
Én nem tudom mi lenne oda a legjobb,én nem szoktam tornázni....:S
Szerintem már a mindenféle guggolgatásos feladatok erősítik a combit,de a térdnek nem igazán jó...
A futás sem ártana szerintem a combnak...:)
Nekem mindenhova kell egy picit!:D Viszont a combommal és a fenekemmel vagyok a legelégedetlenebb. Nem elég, hogy hájas, narancsbőrös, de még O lábam is van!:S
Tényleg, szerintetek popsira és combra mi a legjobb mozgás?
További ajánlott fórumok:
- Van újrakezdés?!
- 30 évesen, intelligens férfira vágyni álomvilág lenne? Miért nehéz ennek a korosztálynak társra találnia?
- Kapcsolat újrakezdése?
- Miben nyilvánul meg az, hogy valaki intelligens?
- 40 felett nincs újrakezdés? Nincs normális kapcsolat?
- Szerinted mi lehet az oka, ha egy mások szerint megnyerő, jó külsejű, intelligens embernek nincsenek barátai?