Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Nézed a bányászok kimentését? Olyan megható :) (beszélgetős fórum)
Egészen biztos, hogy beírták magukat a történelembe az emberfeletti teljesítményükkel. Remélem, hallunk, még róluk, és főleg jókat.
Éjjel negyed 4kor feküdtem le...végig néztem..a mentést...ezekről az emberekről példát vehetne nagyon sok magyar ember..és a világ!!!
minden tiszteletem az övéké....
Példát vehetnénk sokan arról a 33 emberről kitartás, de legfőképpen az összetartás területén!
Jó volt látni innen a világ másik feléről is...
Elköszönök, Claudio-t még megvárom, eddig bírtam - aludnom is kellene... :)
Nagyon szorítok, hogy mindenki épségben feljusson.
Igen már csak 45-50 perc egy felhozatal.
Annyira jól teszik a dolgukat, hogy szerintem a felhozatalukat is a tervezettnél hamarabb befejezik. Ugyanúgy, mint a fúrást.
[link]
itt meg a sorrend a bányászok fotóival.
Még 9 jön + a mentők
Most hozzák fel a leggyengébb fizikumúakat.
A 33-as számnak különleges jelentőséget tulajdonítanak az állítólag babonás bányászok: 33-an vannak, 33 napig tartott a fúrónak, hogy leérjen a lent rekedtekhez, és a római katolikus chileiek úgy hiszik, Jézus Krisztus 33 évesen halt meg.
Még Pinera elnök is mágikus számról beszélt, amikor az első bányászt üdvözölte a felszínen. Sőt, ha összeadjuk a mentés dátumát (10.10.13), akkor is a 33-as számot kapjuk meg.
na ez a Samuel Ávalos
na ő nagyon örült a feleségének.
Igen, a CNN-n követtem ma az eseményeket.
Pfff...
Lehet, hogy pár nap és egyik-másik visszakívánkozik...
de jó.)
Én nézem amig az utolsó is feljön..
Az utolsó nem nagyon örült a feleségének...
Milyen fegyelmezett mindenki és hogy tudja a dolgát...
Még 13-an lent vannak.
ilyenkor átértékeli az ember az életet..szegény nő aki várja a pasit...szegény elsem hiszi...
jajj gyorsan gyorsan,akarom látni :)
Én is pont azt néztem, hogy gyorsabban megy a csörlő... :)
a feleség már várja csórikámat...én már bőgök..
Azért milyen jó a sajtó...legalább mi is nézhetjük.)
További ajánlott fórumok: