Net-szerelem (beszélgetés)
A szerelem kémia (is). Tök jók a belső dolgok... DE
a kommunikációd 7 % -a az ami a beszélt nyelv (hangsúly, meg amit mondasz...stb). A többi 93 a testbeszéd, a szag, az érintés...stb. Jelen esetben még a 7% sem tud meglenni, mert az írott beszéd teljesen más mint a mondott (ezt jól megaszondtam). Írásban van időd lereagálni mindent, megrágni amit írsz, alaposan figyelni mindenre, többször visszaolvasni azt, amit a másik írt. Így persze,hogy tök hamar érzed, a másik mennyire megért, mennyire figyel rád...stb. Azt is tök hamar érzed, hogy mennyire szerelmes vagy. Ráadásul ha ő is hasonló élethelyzetben és hasonló problémákkal küzd... már ne haragudj, de ebben az esetben egy nőbe is "beleszeretnél" annyira jókat leveleznétek... csak ott tudnád, hogy az illető nem pasi. Ez valószínűleg nem szerelem, legalábbis az esetek 99 %ában csak arról van szó, hogy jót leveleztek. Élőben ez nem működik ugyanúgy, és nem csak a külső, a szagok, az érités minősége miatt. Azért is, mert a kommunikáció élőben pörgőbbé válik, és nagyon hamar érzed azt, hogy jéééé, élőben nem is figyel rám annyira, nem is olyan kedves. Pedig csak annyi, hogy élőben nem tudja visszaolvasni a leveledet, hogy mindenre válaszoljon. Mondtam már. Találkozz vele, és az egész el fog múlni.
Épp most beszélgettünk.:( Szerencsére, vagy inkább sajnos, sokat tudok netezni a melóhelyemen.
Nem adhatom ki az érzéseimet,és ő is nagyon óvatos.
:O:O
Eszembe nem jutna ilyesmi...
Bocs, hogy belebeszélek, de az illető tud az érzéseidről?
Kölcsönös a vonzalom?
Igen, de az írásból sok minden kiderül.
Főleg, ha személyes dolgokba bocsájtkozik az illető.
Nagyon szarul érzem magam.
Pedig van ilyen igen nagy az irodalma is a neten
sokat lehet olvasni róla.
Sőt tudományos magyarázattal is szolgáltak már.
Nem tudom, én elképzelni nem tudom, hogy vkibe így beleesek....
Fénykép nélkül meg pláne...