Nem tudom értelmezni, ha valaki rám ölti a nyelvét. Azt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Gőzöm sincs, hogy ki milyen indíttatásból ölti rád a nyelvét.
Normális felnőtt ember nyilvánosan biztos nem nyújtogatja másokra a nyelvét.
Teljesen más az online világ, ahol már szinte mindenki emojikat használ. Itt gyakrabban használatosak a nyelvöltögetős emojik is. Semmi rosszindulat nincs bennük. Inkább bizalmas kapcsolatban szokták használni. Ha ismerik az emberek egymást, akik ezek bármelyikét küldik/kapják, tuti nem értelmezik félre.
😛 😜 😝 - ezek egyfajta pajkoskodó, egy húron pendülő, cinkoskodó üzenetek. Semmi mögöttes érzés nincs bennük. Legalábbis szerintem. Régen, 10-12 éve én is rengetegszer használtam.
A gyerekeimnek azt mondtam, még óvodáskorukban, ha valaki nyelvet öltögetne rájuk, kérdezzék meg, hogy betegek, hogy lóg a nyelvük?
És közöljék, hogy undorító ahogy lóg az a ronda cafat a szájukból.
Nem is öltögették rájuk a nyelvüket.
Alázd, aki ezt teszi veled, vagy vedd figyelmen kívül.
Felnőttként próbáld már meg önállóan kezelni ezt a gyerekes problémát!!!
Felnőttként, ha valaki ilyet tesz, megkérdőjelezem a szellemi képességeit. Még viccből sem.
Erre a szegény FI-ra valószínű többször nyelvet öltenek, ha erről fórumot indít.
Óvodás vagy?
Felnőtt ember, ha épeszű nem tesz ilyet.
De felnőtt nem is foglalkozik ilyennel. 🤣
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?
- Valaki segítene értelmezni? Down szindróma 1:30
- FONTOS!!! Vérvétel laboreredményt tudna valaki értelmezni? Bepánikoltam kissé...
- Van valaki aki tudja értelmezni az MR vizsgálati eredményeket?
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Tudja valaki, hogyan tudom twitter-en a nyelvet magyarra állítani?