A fiam tíz hónapos és még mindig nem tudtam rászoktatni az ivásra.Még mindig szopizik és ez elég folyadék neki.Próbálok neki több leveskét,gyümölcsöt adni.Nálunk a babáknak való gyümölcslé jött be,akkor vetten neki,mikor nehezebben volt a széklete.Azt szerette.A DM-ben vettem.Estleg próbáld azt.
Nyugodj meg! Az én kislányom 5 hós,anyatejes és eddig bárhogy próbálkoztam nem fogadott el semmit (anyatejet,vizet) cumisüvegből! Vasárnap utaznunk kellett ebben a hőségben,nagyon megizzadt, megkínáltam vízzel és azonnal megivott 0,5dl-t! A babák tudják,hogy mi kell nekik! Ha nem iszik akkor az azt jelenti,hogy nem szomjas! Elég folyadékhoz jut a tápszerből! Ja a kislányom tegnap már nem ivott,mert nem vittem melegre:-)))
Kisfiam 4 hónapos, tápszeres. Hozzátáplálást már elkezdtük. Viszont az a gondom, hogy nem hajlandó inni. Sem vizet, sem ivólevet... Tanácstalan vagyok! Ebben a melegben kellene!!!! :(
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.